Flytt-trött

Uppe med tuppen... klockan 9 var det inräkning hos lill-sonen och det stora flyttkalaset skulle starta. Först skulle hans 2:a tömmas och därefter Maddes 1:a. Hade väl gått si och så med att få ner saker i kartonger (känner man igen). Hur svårt kan det egentligen vara att ordna kartonger i tid?? Så alla pryttlar stod liksom i mitten på golvet... Men men, man var väl likadan själv förmodligen. Kan dock inte minnas att någon av mina föräldrar hjälpt mig att flytta. Möjligtvis städat men burit...? Fast det tröttnade väl på det antagligen för jag flyttade ganska friskt när jag var yngre. I och för sig bär jag ju inte jättemycket jag heller (är för svag i armarna helt enkelt...). Jag är nog bäst på att organisera. Ha ha ha



Sen kan man också undra över hur mycket prylar som egentligen ryms i en 1:a? När jag fick se att vi fyllde hela Movomechs lastbil med Maddes prylar insåg jag att jag och maken aldrig någonsin kommer att orka flytta ifrån huset. Fatta att vi behöver 4 trailers för att få in vårt skit.... tål att tänka på när man är flyttsugen.

Men nu är de installerade i Växjö i en jättefin lägenhet. Det som återstår nu är att packa upp alla plastkassar och väskor och sen placera ut allt var de vill ha det. De behöver i varje fall inga lampor... men förmodligen lite hyllor. Söta är de i alla fall och jag hoppas verkligen att de kommer att trivas och att Tia snart får ett jobb.

NU skall i varje fall jag lägga mig på soffan och käka cheezballar... //Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0