Man lär sig nåt nytt...

Är i Stockholm idag... skall på ett möte nu efter lunch ute hos en kund, så just nu sitter jag på vårt kontor i Solna och dricker lunch... ni vet fastegrejen. Chefen sitter bredvid och käkar McDonalds och det doftar ungefär hur gott som helst. Han bad om ursäkt för att han var tvungen att äta här bredvid mig och jag sa OK.... kaffe är ju så gott också!! Vill man bli fin får man lida pin, som mormor sa.

På flyget upp i morse sprang jag på min gamle klasskompis Lasse Falck. Så istället för att sova i 1 timme på planet satt vi och snackade om klassfesten, gamla bekanta, jobb och familj. Hur trevligt som helst! Landade i rätt tid, Arlanda Express till centralen och där hände det. Jag sa "hej då, kul att pratas vid" och började gå mitt vanliga håll för att komma till tunnelbanan och kontoret.

"Men skulle du inte till Solna?"
"Jo...?"
"Men varför går du inte ner där borta (pekar på en tunnelbane-nedgång 100 meter från tåget)"
"Eehh ??"
"Du kommer rätt ner på din perrong..."

Snacka om genväg. Istället för att gå från Expressen, genom hela centralen, ner till tunnelbanan, genom spärrarna, ner förbi två andra perronger (eftersom Blå linjen är längst ner), åka på rullbandet flera hundra meter och sen ytterligare en rulltrappa så gick jag bara ner och tog en rulltrappa. Framme! Jag sparade säkert 10 minuter av mitt liv.

Man lär sig något nytt varje dag... och tänka sig. Av en kille från Isgrannatorp i Skåne!

Imponerande... nu hann jag ju svara på 8 extra mail i förmiddags //Farmskan

PS! Ta hand om er i helgen och vila ut!


Kommentarer
Lars

Tack för trevligt sällskap! Resan gick väldigt fort...



Lars

2008-09-21 @ 18:38:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0