Udda present

Har märkt att läsandet av bloggen alltid går ner på helgen. Har ni annat för er då månne?? Ja, ja... jag är givetvis jätteglad att ni orkar gå in och läsa min blogg i veckorna så ta det inte som kritik för all del. Det är roligt med era kommentarer också för den delen. Förstod att min tandläkarhistoria har väckt en hel del reaktioner men det var faktiskt bara precis som det stod, En söt historia. Paps var mest orolig över att jag bytt tandläkare och det var ju lite kul...

Igår var vi på kalas i Kiaby och den damen fick faktiskt en något udda present. En pistol.



Nåt sånt har då aldrig förekommit på våra släktkalas så Farmskan var ganska imponerad. Hemma hos oss får man blommor, presentkort eller CD-skivor... aldrig någonsin en pistol. Makens bror såg något chockad ut när hon siktade på honom och sa "och så skall du hjälpa till med disken...!" Kan nog bli lite roligare i hushållet där nu framöver!

Är det så att alla släkter har sin egen födelsedagsmat?? I så fall så har familjen Färm sin alldeles egna i form av potatissallad och kassler med grönsallad. Rätt kul att det kan bli så faktiskt. Undrar vad vi har i vår släkt... säkert någon form av röra eller gratäng för det brukar bli det jag fastnar i när det är dags för födelsedag.

Även maken har fått ett ålderstecken nu... Han dricker nämligen något pulver som skall göra att han bli bättre i magen. Tarmregleringsmedel kallar han det... fy fasen kallar jag det. När jag jobbade på ålderdomshem en sommar i min ungdom, så blandade jag sånt medel till alla gamlingar som hade problem och nu sitter han och dricker det mitt framför ögonen på en. Det är kanske dags att byta ut han till två 25-åringar istället...

Har precis sett reprisen på Lena + Orups show... Så många bra låtar han skrivit!


 

Denna är helt underbar....  //Farmskan


Kommentarer
Anonym

såg orup o Lena live i Gbg, mkt bra! Det var framförallt roligt att sjunga karaoke med japanerna, deras engelska uttal är ju inte riktigt 100.

2008-09-28 @ 19:24:44
Anonym

Håller med ovanstående. Tack för den presenten.

Kram mamma

2008-09-28 @ 21:21:03


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0