Varför man inte...

Lyckades givetvis med konststycket att somna i soffan klockan 9 igår kväll... säkert populärt när man varit hemifrån i stort sett till och från hela veckan. Men om det nu är en ursäkt så blir man otroligt trött av att vara på resande fot utan att man egentligen utför något direkt fysiskt. Fick sällskap på flyget hem med Fredde så då kunde man åtminstone hålla sig vaken. Såg förresen Per Gessle på Arlanda om någon nu blir imponerad av det.

Så i morse var det gott med sovmorgon. Lördag morgnar är så gött! Tycker Mitzi också...



Efter frukosten tog jag min in till stan och mässan "Skåne mat". Hade lovat och jobba i entrén nu lördag och söndag vilket är jättekul. Man träffar hur mycket folk som helst så dagen går fort. Matmässan är ju också rolig och mysig och gå på för där är lite allt möjligt att smaka på, lite kockar som lagar mat och lite godis på det. Synd man fastar....

Men folk är ju roliga också... entrén är 60 kronor och idag kom där en dam tillbaka efter någon timme och sa att hon ville framföra ett klagomål. Javisst, sa jag... inga problem
"Det var inte mycket mat man fick äta för 60 kronor..."
"Nej, men det är ju knappast en restaurang, det är en mässa"
"Ja, men där fanns nästan inget kött att äta heller..."
Nej, just det... skall framföra det till ledningen. Adjö!

Sen kom där in en riktigt snuskgubbe, modell 70+ med rollator. Med sig hade han sin son, modell 35, lika snuskig han. Gubben började med att köra på alla i kön bakifrån med rollatorn och grymta "Flytta er... ni står i vägen"

När de sen betalat (luktade inte så gott....) gick de direkt bort till smågodisskålen och tog en näve godis... Så mina vänner: Det är därför man inte skall äta smågodis från offentliga bjudskålar!

Om de inte har papper förstås.... //Farmskan


Kommentarer
Världens bästa bror och fru!

Öörk... den tog ju jag ur...



Fast jag tyckte det var trevligt och att vi fick smaka mycket!

Ser fram emot nästa mässa!



/Madde

2008-09-22 @ 07:27:58


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0