Brasafton

GRATTIS till världens bästa Manne som fyller.... år



Jag vet att bilden är mörk men det är för att man inte skall se alla rynkorna som vi, något till åren komna kvinnor, har fått. Vi är ju som sagt av samma årgång så det gäller att vara snäll... ni vet den som gräver en grop åt andra. Men många kramar till dig hjärtat och vi ses ju snart <3

Alltså jag gillar verkligen när det händer saker men ibland sä känns det som om jag är en liten hamster som sprnger omkring i ett hjul och aldrig riktigt kommer fram. Känner ni igen känslan?? Någon sa en gång att vi är så jäkla bra på att apportera pinnar på jobbet och det är ruskigt sant. Någon kastar en pinne och så springer alla... men är det rätt att hämta pinnen? Borde jag kanske inte satt mig ner och luktat på en blomma istället?? Mycket metaforer här men samtidigt är det ibland nödvändigt att reflektera och Nej, det är inte min starkaste sida.

Träffade förresten Kreti och Pleti idag på IKEA och fick ytterligare två deklarationer med mig hem... (*ler*). Nejdå, det var lill-sonen som var där och skulle handla ett bord och då passade vi på och käka lunch ihop. Mysigt.

Och nu är det helg!!! Tre dagar ledigt, tvättmaskinen är inkopplad provisoriskt så vi slipper störa grannen, och lill-sonen med fästmö kommer nog hem någon dag. Jag skall verkligen mysa - hoppas ni gör det också!

Leker man med elden bränner man sig...  //Farmskan

PS! Idag fick vi väcka en på jobbet.... 5 av 5 toast!



Kommentarer
Manne

Näää...det är ju inte jag...eller?? Vi är väl mycket snyggare nu, rynkor eller ej :-)

Tack för en trevlig kväll!

2009-04-30 @ 22:57:25


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0