Ett djävulens redskap

Lördag lunch och jag sätter mig i bilen och åker för att köpa en ny grill... Eko-hallen nästa. Plockar till mig lite allehanda bra att ha saker förutom grillen och så ut i bilen igen. Kör sen ner för en skön fika i solen hos kompisen Lena i Fårabäck.

- Fasen vad håriga ben du har...
- Ehh, ja... kanske det.
- Skall vi epilera lite?
- Nej, det gör skitont
- Lägg ner, det gör det inte alls då, det känns inte...



Så jag låter henne helt sonika hämta detta djävulens redskap, kvinnors tortyrredskap nummer ett, och köra igång. Och fy F-N vad ont det gör. Lustigt nog kommer jag på mig själv med att hålla för öronen (som om det nu skulle hjälpa...) men det är verkligen helt omöjligt att fortsätta. Men efter många om och men, lite paus, svullna ben och hönsaskinn så är de "ganska så fina". Lena hade gärna velat köra lite till men jag klarar helt enkelt inte av det... buhu!!

Fick tröstäta många av hennes goda kakor plus att hon testade en vardags make-up på mig för att komma på andra tankar igen... fy och usch!

Sen grillade jag och maken i nya grillen och drack vin... satt och njöt i uterummet som bara är så skönt nu på våren. Vaknade sen i morse av att solen sken från klarblå himmel så då blev det brassestolen på trädäcket i bara bikini... hur skönt som helst. Fick lite ångest efter en stund att jag var så lat så jag tog ett ryck i alla rabatterna och nu är här så fint hemma... köket är tapetserat, listerna på plats igen och trädgården i ordning...

Har ätit en god middag precis, efter tips från jobbets egen mattant Rita. Varje fredag skickar hon ut goda recept och de är verkligen helt underbara också. Idag blev det en potatisröra med fetaost och honung som rostades i ugnen... Mumma säger jag bara!! Snart fotboll i Vanneberga, skall titta på stordottern idag. Grabbarna spelade oavgjort och ena svärdottern vann och den andra spelar ikväll... det gäller att ha koll, eller hur Paps??

Om du inte lever nu... när fasen skall du då leva?? //Farmskan


Kommentarer
Madde Olsén

Huuuu.....är det verkligen nån som epilerar benen nu för tiden???

Köpte en sån på slutet av 80-talet, har fortfarande mardrömmar! Tacka vet jag makens rakhyvel! =)

(Även om han inte gillar att jag använder den)

2009-04-26 @ 17:55:16
Paps

Som åskådare hade jag även koll på Maddes bror

Nicklas,men det var ingen höjdarmatch.

2009-04-26 @ 19:09:08


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0