Gamla vänner

Sista dagen denna veckan i Älmhult, imorgon skall jag jobba hemifrån på förmiddagen och så tänkte jag ta fritt från lunch. Modern fyller år imorgon så hon kommer ner från Göteborg för att spendera helgen här i Skåne. Skall bli trevligt! Skulle haft heldagsmöte idag men det blev hastigt och lustigt inställt så då fick man helt plötsligt 8 fria timmar att spendera på saker som låg efter... snacka om en skänk från ovan! Har till och med hunnit sitta och medlyssna lite idag och det är otroligt kul och nyttigt.

Käkade lyxlunch på Värdshuset idag (skönt att slippa IKEA:s köttbullar...). Fru Ekdahl bjöd så det var bara att hänga på och se glad ut. Grekisk moussaka med god sallad... väldigt gott men det körde en del i magen sen på eftermiddagen.  Hoppas snart leveransen av toapapper som jag beställt kommer... (*skrattar*).

Kvällen har jag sen spenderat med gamla vänner... ni vet alla dom som heter likadant (som maken brukar säga). De var här hemma och vi käkade gott och drack vin. Vi har snart hängt ihop i 40 år... snart är vi ett sånt gäng som man brukar skriva om i typ Hemmets Journal eller någon annan tant-tidning.



Grahnskan, Sassa, Lelle och Sanna... gamla goa vänner!! (Nenne och Cissi saknas)

Imorgon eftermiddag skall jag gå på fotvård, hur skönt är inte det på en skala??
Minst en 10:a!!  //Farmskan


Kommentarer
Eva (Jönsson) Arvidsson

Så kul att ni håller kontakten, på detta sätt. Träffade Granskan i dag. Roligt att se henne och att hon är på benen igen. Kan tänka mig att munnarna gick i ett!! Vet hur det är.

Kram Eva

2009-04-16 @ 22:34:49
URL: http://evaarvidsson.blogg.se/
Sassa lundgren

Tack för en trevlig kväll! Ja det var inte i fjor vi började hänga ihopa ha ha ha! Kramis.

2009-04-17 @ 09:02:24


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0