Lill-semester

Sista jobbedagen denna veckan... tänkte ta en semesterdag imorgon och göra helgen lite längre. Det är rätt så gott och bara göra så en och annan gång och just nu tror jag att jag behöver det faktiskt. Var riktigt trött i morse och det var länge sen det var så trögt att gå upp. Men iväg kom jag till slut. En bra dag på jobbet, blandat möte och att man fick lite gjort emellan. Känns som om det börjar lossna en del nu, har ju känts som ett vakuum bitvis. Så mycket att göra och så svårt att greppa och prioritera. Men som sagt, det känns som det börjar lossna.

Måste förresten berätta om gårdagens föreläsning (eller brist på föreläsning) på skolan. Ibland är han bara helt förvirrad i sitt prat och visar overhead som har minst 30 år på nacken. Känns ju som om det förändrats en del sen sist. Jag och Patrik satt och suckade bitvis över honom... Mitt i en förklaring om psykosocial miljö säger han plötsligt:
- Hörni, har ni sett att jag har en svullnad under ögat?
- Eehh??
- Ja, precis som lite vätska, men sen när jag suttit upp en stund så försvinner det... liksom rinner bort, neråt.
Verkligen riktigt intressant... snacka om samtalsvändning.

Jag och dottern har precis käkat lite pizza, maken är på åkarmöte så vi är mol allena. Badrummet är färdigkaklat och imorgon kommer golvet på plats. Fattar ni! Bör vara premiär för användning till påsk. Känns riktigt skönt och snyggt blir det också. Lite bilder kommer snart.

Lill-sonen ringde idag förresten:
- Vad gör du?
- Jag jobbar... själv då?
- Sitter i solen och grillar korv... studentliv du vet
Kändes sådär att titta ut på vårsolen efter det... men jag kommer igen. Imorgon lär solen skina och det skall bli upp emot 15 grader. Jag och hunden skall ta en långpromenad och sen blir det att handla, städa och fixa lite innan kvällens partaj här hemma. Och sen har man ändå två hela dagar ledigt till... livet kan vara riktigt skönt ibland



Må bäst mina vänner!  //Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0