Mitt i veckan

Trögt att gå upp i morse... precis som om kroppen nu protesterade efter att ha fått ett antal sköna sovmorgnar. I och för sig är det skönt att det nu är ljust när man drar upp persiennen, så man får glädja sig åt de lilla. Dagen har gått fort idag, var en sväng hemma hos Jennie på lunchen och hon bjöd på god fika. Och så fick man ju chansen att kela lite med hennes lille Isak... han är så skön den killen.

Säger bara GRATTIS till dig Susse! Så mycket bås i skorna borde ingen människa ha... men är det någon som jag unnar detta så är det dig, vännen!!

Även skolan drog igång igen efter påskledigheten så det blev att fara direkt dit efter jobbet. Idag fick vi titta på film... En film om problem i organisationer som hette "De elva sammansvurna". Känns lite som om han (läs: läraren) har varit instängd så länge på insititutionen att han inte vet vad en DVD är. Att starta filmen blir liksom en historia för sig, eller det att han försökte trycka på TV:n när han skulle stoppa filmen. Glad som ett litet barn också när han lyckades få igång den och dessutom öka volymen. Ja, han är ett bedårande barn av sin tid.

Men nu är det kväller, timmen är sen och det är dags att krypa till kojs efter en lång dag. Maken kör nu den sista maskinen tvätt på några veckor (woine, woine, hur skall det gå...) eftersom byggkillen kommer imorgon och drar igång med tvättstugan. Får väl skriva upp oss på en tvättid hos någon granne om det skulle krisa.

Det löser sig!  //Farmskan

PS! Mycket skall man höra innan öronen ramlar av...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0