Objudna gäster

Idag säger vi grattis till mamma Anita som blir 65 år!! HURRA!!!!



Fanken var jag hatar när de bara dyker upp utan att man bjudit in dom. De bara breder ut sig och invaderar våra domäner med sin skit. Tar med sig vänner och bara gör livet surt för en utan att be om ursäkt. Jag tycker att skall man gästa någon så ber man faktiskt ödmjukast om lov först... eller hur? I och för sig var det längesen de var här men det spelar ingen roll, jag tycker ändå det är skönast när det bara är vi tre musketörer hemma och inte en massa andra. Inte ens hunden tycker om dom...

Jobbade bara fram till lunch idag sen var jag ledig och skulle ha en skön eftermiddag med både fotvård och lite ansiktsbehandling. Party för mor min ju så man måste vara fin. Började eftermiddagen nere hos bästisen Lena i Fårabäck och lyckades väl skrämma slaget på den stackars tjejen som demonstrerade när jag sa att jag smorde in ansiktet med Dove bodylotion... men det är ju sån jag är. Det är väl inte så noga... fukt som fukt. Men jag köpte i varje fall lite mirakelkräm till makens händer, den får vi väl testa ikväll. Sen for jag till Åhus och fick fotvård. Inget jag tycker är särskilt skönt men man går ju som på små moln sen... Minskade nog ett par hekto genom allt gammalt skinn som de skalade väck från hälarna (*ler*)

Bara för att man är gammal kan man ju ändå vilja piffa till sig. Eller måste man stanna inomhus och virka bara för att man är gammal...??



Smidiga som strykjärn ju...!!  //Farmskan

PS! Vem den objudna gästen var...



Kommentarer
BloggPilla

visste inte att våra kompisar flyttat hem till er:)

2009-04-17 @ 21:41:23
URL: http://pernillanordholm.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0