Snart party...

Sovmorgon och ledig dag... så skönt. Jag och hunden gick ut en lång runda i morse, solen var på gång upp så det var fortfarande ganska kallt men ack så skönt! For sen in till stan till Paps & Babs för att hjälpa dem med uppgraderingen av virusskydd till datorn... värsta datateknikern! Sen direkt till Willys för storhandling. Ibland är det riktigt rogivande och gå och handla, alltså när man har tid att gå där och filosofera. I vanliga fall stressar man ju bara runt direkt efter jobbet...

Sen har jag bara njutit av det vackra vädret. 15 grader visar min termometer och sitter man i solen så är det bara hur skönt som helst. Byggkillen har precis lämnat huset och jag skall ta itu med lite städning och matlagning inför kvällens partaj. Ser fram emot en glad kväll med lite gott att äta och dricka.

Varför är det så att man är så hårt kopplad till en roll eller en identitet? Är det för att man är en sån förbannad trygghetsnarkoman och hela tiden måste "veta vad man har"? Usch, jag vill verkligen inte vara en sådan person utan en modig och full i fanken typ som tar chansen när den kommer. Kanske en städrunda och lite filosofiskt tänkande kan ge mig lite inspiration... annars får jag väl ta till vinet som en utväg (*ler*)

Ha en riktigt skön fredagkväll och njut av vårsolen! //Farmskan

PS! Säga vad man tänker? Snart kanske...


Kommentarer
Blogg Pilla

ja man blir ju onekligen nyfiken, kram

2009-04-03 @ 14:59:56
Lena

Fatta mod kompis!!! Till båda funderingarna!!

Kram på fredagskvällen

2009-04-03 @ 21:03:18
Git

Du är ju ett lejon, du har modet!

kram

Git

2009-04-05 @ 01:18:09
URL: http://git.emanuelsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0