Sorry, ingen fredagskoll

Godmorgon... ledsen att jag inte orkade ta mig tid att "datorisera" igår men efter några timmar på ett överfullt tåg och så fint väder utanför fönstret så hoppade jag helt enkelt. Kändes ju extra kul att de dessutom vid varje station rullade en text med "Just nu är temperaturen ute 23 grader". Detta samtidigt som de hade slagit igång air condition så man fick sitta inlindad i koftor och jackor för att att inte stelna till is. Inte konstigt att jag har ont i nacken idag... skall stämma SJ tror jag.

Ringde och rekade med maken att "vi kan väl grilla" och det blev accept på det... ända tills jag kom hem då orkade vi liksom inte riktigt hela vägen så då fick vi steka korvarna istället. Inte riktigt samma grej... Men jag skyller det hela på vår otroligt tråkiga murgrill som var så himla bra när vi köpte den och numera bara är så himla dålig.

Nu blir det en Weber klotgrill på rekommendation från kollegor

  Bytt bytt mot denna....  

Så kanske, kanske även vi kan äta äkta grillat igen... kanske redan ikväll??

Två bra dagar i Stockholm i varje fall och mötena gick bra så man kände sig nöjd när man reste hem. Nu är det kort vecka nästa vecka och alla dagar i Älmhult så då hinner man förhoppningsvis ifatt och kanske till och med kan börja med lite planering framåt också. Den som lever får se som farmor Signe brukar säga...

Maken har åkt till stan och inhandlat ännu en innerdörr, själv skall jag dra igång med städning, besöka grannens tvättmaskin och sen åka ner till kompisen Lena i Fårabäck och fika. Maken skall hjälpa grannen att riva väggen mellan köket och stora rummet och eftersom han är världsbäst på just rivning så fick han uppdraget. Hujedamig... känns ju lite skakigt när det inte är till en själv man gör det... men det är hans call.

Nej, dammtrasan väntar så jag säger... tjo flöjt!  //Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0