Stockholm calling

Hur mycket kan en person prata innan rösten tar slut och folk runt omkring kan tänka sig att mörda för endast en mindre betalning?? Jag kan säga att tjejen som satt framför mig på tåget HELA vägen mellan Hässleholm och Stockholm tillhör den kategorin som verkligen bestämt sig för att testa kupéns och medresenärernas tålamod i detta ämne. Enda gången hon stängde munnen var när hennes kamrat gick på toaletten och detta inträffade endast två korta gånger under hela resan... I och för sig var det en bra prövning för mig inför eftermiddagens förväntade utmaning i just ämnet tålamod.

Men det visade sig att mina förväntningar var till delar helt ogrundande och förmodligen lite för mycket uppskruvade. Mötet avlöpte lugnt och faktiskt till delar i positiv anda. Tänk vad man ibland kan hetsa upp sig helt i onödan... Något att reflektera över!

Nu är det kväller och jag sitter här på Freys fantastiska hotell i Stockholm och skall snart släcka ner för dagen. Har fått undan en hel del och nu bloggar jag dessutom. En banan väntar och sen skall jag (på rekommendation från kollegor) titta på Grannfejden... skall tydligen vara hysteriskt roligt. Vi får väl se.



Ha en skön kväll... grillväder ju!!! //Farmskan


Kommentarer
Blogg-Pilla

Hälsa Frey och ha en trevlig helg

2009-04-23 @ 20:09:35
URL: http://pernillanordholm.blogg.se/
Git

Japp, det blev grill....mumma!

kram

2009-04-24 @ 22:34:44
URL: http://gitemanuelsson.blogg.se/
Git

Det blev grillat...!!! Gott

Kram

2009-04-24 @ 22:45:56
URL: http://gitemanuelsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0