Tårar i floder...

Fy fasen vilken sorglig film vi såg igår... visst, glad och rolig och man skrattade gott en del gånger men slutet... usch och fy vad sorligt. Det kändes naturligtvis extra jobbigt eftersom man vet att man förmodligen snart är där, när man bara måste avliva sin hund. Både jag och maken grät stora tårar... för att inte tala om hela salongen som snyftade runt om oss. Vi sa det när vi gick hem, att i vissa filmer där avlivar man varandra till höger och vänster och man lyfter inte ett ögonbryn, men sen när det gällde ett djur... då blev det jobbigt.

Vår älskling är ju snart 10 år så det ligger ju inte så långt bort i tiden och precis de egenskaper som hunden hade i filmen kan man faktiskt hitta hos Mitzan också. Hon har alltid varit lite egen den hunden... hon har dessutom södra Sveriges största samling av leksaker. Några har vi inhandlat och resten har hon stulit när hon varit på besök hos någon annan. Minst en leksak varje vecka asade hon hem från hunddagis också... ha ha ha.



Men en trevlig kväll med Mona och Greger blev det i varje fall, först lite god mat på Storan och sen bio. Det var lite tack för hjälpen för att han ställer upp när vi har el-arbete som skall göras. Han vill ju aldrig ha betalt och då känns det bättre att göra en sådan här grej istället.... och framför allt roligare.

Idag är det soligt och fint igen så vi har haft en skön förmiddagsfika på Duvbacken hemma hos Nisse & Rita. Snart är det dags för matlagning och kompisen Manne kommer hit och käkar med oss... det ser jag fram emot, länge sen vi sågs nu känns det som. Påsken har verkligen varit härlig och man har fått tillfälle att riktigt koppla av och umgås med nära och kära. Nu är batterierna laddade inför jobbveckan som kommer!

Tänk på att ni bara har ett liv - gör det bästa av det!!!  //Farmskan


Kommentarer
Manne

Tack för god middag. Kolla in Susan Boyle på You Tube.

2009-04-13 @ 21:07:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0