Virriga Vilmer

Just nu är det rörigare än vanligt på jobbet. Möten flyttas hit och dit, nya tider bestäms, avstämningar och bollningar och sen som grädde på moset eller löken på laxen så flyttar vi runt dessutom. Alla byter plats med alla... fatta att det kräver timing och åter timing. Först flyttar den, sen flyttar den och sen blir det bara en lång kedjereaktion. Vilken organisation... fast gänget bakom flyttplanering har gjort ett bra jobb. Tack till er!

Förhoppningsvis kommer det något bra ut ur det hela också, lite ökad effektivitet måhända?

Väl hemma hade maken startat grillen för lite korv och hamburgare till kvällsmat. Riktigt, riktigt gott. Vi skulle varit fyra till maten men eftersom stora dottern sover när hon sover så fick hon helt enkelt bli utan. Inget krus i vårt hus. Men man undrar ju vad det är för smärre atombomber som skall väcka dem. Sen ibland räcker det med ett enda bling i telefonen så sitter de upp som spjut i sängen. Helt magiskt....

Kompisen Lena är hemma från sjukhuset igen och det är skönt. Skall ta och köra bort och fika hos henne imorgon tänkte jag. Verkar som om det inte blir något i skolan och då kan man ju passa på. Hellre det än tråkiga självstudier hemma... eller?? En tenta kvar så jag borde kanske ge sista järnet.

Maken och grannen har precis burit ner den nya varmvattenberedaren i källaren... en och annan svordom och stånkande. Hur svårt kan det va??

"Drönare" - det är ett kall, en viktig uppgift, en karriär.  //Farmskan


Kommentarer
Lena

Du är så välkommen om du hinner. Kaka får du ta med dej och kaffe får du sätta på själv. Ingvar har flyttat till Bäcken, så jag är själv hemma.

Kram

2009-04-29 @ 07:08:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0