02:14

02:14 plingar det till och så kommer trudelutten ifrån makens mobil... "You've got mail". Man sitter rätt upp och tänker att nu fasen har det hänt något. Maken som alltid sover bättre än en björn i vintervila snarkade glatt vidare och jag tassade fram till mobilen och tryckte fram SMS:et

"Du kan väl ringa mig älskling. Puss"

Jaha?!! Ring själv om du så gärna vill prata tänkte jag och smög ner i sängen igen. Pikade maken lite sen i morse och undrade vad det var för donna han träffade i smyg. Men det var som han sa: Hur fasen skall man orka vara otrogen när man inte ens orkar vara trogen? Så sant, så sant. Tur man inte lider av svartsjuka (inte ens det orkar jag...)

Vädret idag har varit lite upp och ner så det var liksom inte läge för trädgårdsjobb... for istället bort till Paps & Babs i deras lilla kolonistuga för en eftermiddagsfika efter att vi lämnat av lill-dottern. Satt där och mös en god stund innan plikten och lite jobb väntade... skall ju in och jobba imorgon så jag behövde göra klart vissa saker. Och nu är det gjort så det är bara att vänta på att klockan skall ringa tidigt imorgon... kommer nog att kännas. Men jag skall kompensera det med vansinnesshopping på torsdag (*skrattar*)

Bästa bilden just nu:



Lilla dottern är galen i att fotografera henne och får också så härliga bilder.
Nu... kaffepaus!  //Farmskan

PS! Undrar vad stor-sonen håller på med om dagarna....


Kommentarer
Lill-sonen

Du måste ju skriva vem det var från.. Vem det var som dummade sig. Annars är det ju inte lika roligt !

2009-08-11 @ 22:17:10
Marcus

Ja, man kan undra vad jag gör om dagarna.. det du! :)

2009-08-12 @ 15:45:41


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0