227 kronor

Detta har varit en sådan där söndag när man gör ingenting och allting och dagen bara går ändå. Gårdagens kalas är undanplockat och städat och nu dröjer det till senhösten innan det är dags för nästa. Det blev en hel del trevliga presenter som passade maken, allt ifrån biltvättsmojänger till whiskeyflaskor...

Idag har jag också gjort min del för miljön och äntligen tagit mig i kragen och pantat plastflaskor. Tre fulla sopsäckar hade vi i garaget och det var något skämmigt att släpa med sig dom in i butiken. Hela 227 kronor kvitterade jag ut sen... helt otroligt egentligen.



Maken slängde sig på cykeln och for till Degeberga för någon spelmansträff, jag och töserna tog bilen ner till Brösarp och Café smulan för en fikastund. Vet ni att de har de största kanelsnäckorna som finns?? Gigantiskt stora och jättegoda. Vid bordet bredvid oss satt en dam (hyfsat sällskapssjuk dessutom) som berättade att hon älskade Brösarp och detta café. Hon handlade dessutom för över 900 kronor!! Måste ju vara något konstigt med henne eller??

Dotterns Stockholmstripp är nu beställd, betalad och hämtad. Det är det sista som sker innan hennes avresa till USA i oktober, en intervju på amerikanska ambassaden i Stockholm. JPEP på jobbet är snäll och lånar ut sin lägenhet till henne vilket sparar lite pengar. Tack min vän! Hon börjar nog känna sig lite stressad och nervös nu även om hon längtar naturligtvis... men det blir ju en häftig upplevelse. Jag och maken har planerat in ett besök i februari.

Nej, nu skall jag lägga mig i min fulla längd på TV-soffan och bara softa. Imorgon väntar både klippning och massage. Jag och kusin Pia skall åter igen besöka den lilla thailändskan med de magiska fingrarna. Först lite fika på stan och sen är det dags... det är lycka det!



Ha en skön söndag!  //Farmskan

PS! Sönerna åkte på en snöplig förlust igår... 4-0 i baken. Aj, aj, aj.


Kommentarer
Git

Hej där kalas-pinglan,håller med, det är alltid mycket kalas hos er. Ha det så skönt på massagen i morgon (fast thaimassage gör ju ont). I morgon är jag tillbaka på jobbet. Efter 4:a veckors lååång semester. Ha det gott och bäst

kram

2009-08-02 @ 20:00:28
URL: http://gitemanuelsson.blogg.se/
paps o babs

Vi tackar för trevligt kalas och god mat( paps tog 2ggr, det bevisar mycket) Fortsatt bra semester. Kram/ Paps o Babs

2009-08-02 @ 22:26:20
Kung Olas fru

Vi slog er! var o pantade o det slutade på 252 kronor!!!

Tur att vi hade Ebba med oss som fick göra grovgörat o därmed oxå behålla pengarna!

Kramar Madde O

ps. Ni har fantastiska döttrar! <3

2009-08-03 @ 10:55:18
Who knows

Vad du gör mig besviken. Precis såna som du är det ju jätteskoj att stå bakom, när man kommer och skall panta sina 10 flaskor och får ta hem dem igen för att man inte orkar vänta på att maskinen skall bli ledig.

2009-08-03 @ 14:37:38
Sassa

Vem kommer hem med alla dessa tomflaskorna? Kram.

2009-08-03 @ 16:00:53


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0