Egotripp som tusan

Idag har jag haft världens egotripp... alltså större än vanligt (så slapp ni kommentera det!). Jag och favoritkusinen träffades strax innan lunch på Darins och tog en otroligt god macka med kyckling och lite kaffe. Strosade sen runt i stan en stund innan det var dags att besöka massagetjejen. Alltså hon är gudomlig!! Man är helt salig efter en behandling. Shoppade lite höstkläder i stan också innan jag for vidare för klippning av mitt otroligt tjocka hår. Idag ville hon dock bara tunna ur det så då fick det bli så. Hon tunnade ur och fyllde hela soptunnan med hår och ändå är det tjockt... alltså jag fattar inte. Jag skulle ju vilja ha så där tunt och fint hår som lockar sig lite ner på axlarna.

Nåja... man får väl vara glad att man är som man är när man inte blev som man skulle!

Tråkigt väder har det dock varit idag... i och för sig första dagen på min semester som det varit så igenmulet och regnigt så man skall väl inte klaga. Huvudsaken är att det är fint väder imorgon när vi skall på revy i Helsingborg. Blir ju rätt trist och sitta där i ett par timmar under bar himmel om det öser ner. Men det märker vi imorgon... ingen idé att ta ut något i förskott. Skall bli roligt i varje fall och förhoppningsvis hittar vi något trevligt ställe att käka på innan också.

Sassa! Det värsta av alltihop är att det är VATTEN-flaskor... alltså inte ens läsk eller cider utan bara vatten. Som om man inte hade tillräckligt gott vatten i kranen. Jag känner mig också ganska oskyldig till det hela eftersom jag inte gillar vatten med kolsyra i så... som vanligt skyller jag allt på maken och våra många kalas (*ler*).

Nu skall jag fortsätta läsa min spännande bok!  //Farmskan

Dagens vill ha... ringar från Efva Attling



Kommentarer
Anonym

Kan bara hålla med föregående talare angående ego dagen! Ser fram emot dagen imorgon! Kram

2009-08-03 @ 22:30:51
matte

ses vi i helgen.......

2009-08-04 @ 19:59:42


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0