Göteborg

Skickar en hälsning från Göteborg så här på fredagskvällen. Linus Törnblad har precis rivit ut sig på en usel höjd (till och med jag skulle kunnat hoppa i den finalen...) så maken och jag deppar ihop. Ingen medalj till Sverige så långt ögat når... nej, man har blivit alldeles för bortskämd tidigare med fina prestationer.

Stora dottern, som är med oss hit, for iväg till några kompisar direkt när vi kom så hon missade en god middag. Vi har nämligen inkvarterat oss i Moderns lägenhet så hon bjöd på lite gott när vi kom. De har dessutom lovat oss skjuts både till och från bröllopet... himla snällt.

Klockan tre imorgon är det dags och det skall bli kul att se hur fina de är (stor risk för tårar!). Hoppas nu bara att bägge svarar JA (*ler*)

Lovar att berätta lite mer om allt när vi kommer hem igen... brukar ju hända en hel del på bröllop och detta lär inte bli något undantag.

Dottern är safe and sound hemma i Skåne igen efter sin tripp till Stockholm och amerikanska ambassaden. Allt hade gått bra och än en gång TACK till dig J som lät henne sova i din lägenhet.

Sov så gott!  //Farmskan



Kommentarer
Kung Ola

Hmmm, Vi väntar ju fortfarande på att du skall hoppa höjd. Du har ju utlovat 1.65m. När skall detta ske? Har väntat i snart 2 år på den höjden...och nu ska du hoppa VM-final! Jajaja, det är inte lätt att vara ödmjuk när man är felfri, eller?

2009-08-22 @ 05:30:12
Candy

Men haha, eller hur att du kunnat hoppa i den finalen. Hoppas du bara skämtar, annars äre lite respektlöst mot duktiga atleter. =P

2009-08-22 @ 06:29:02
URL: http://eyecandy.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0