Huvudet under armen

Ny vecka igen... hösten är definitivt på gång, det märks framförallt på morgonen när man kör till jobbet. Det är gensare på nu! Tror också det är dags att byta ut sandalerna mot skor så det får man fixa ikväll. Annars avslutade vi helgen med en fika i Torsebro hos Nisse & Rita. Jag hade kläder, skor och lite smink som hon skulle ha och då passade vi på att fika också. Kändes lite konstigt när vi kom att se alla Mitzans leksaker ute i trädgården men samtidigt roligt att det kom till nytta. Sally deras border collie verkade i varje fall uppskatta dem.

Många återvändare idag på jobbet och man fattar inte var tiden blir av. Tjejer som varit mammalediga i över ett år och som man tycker bara var någon vecka sen de gick hem. Helt otroligt! Nu är i varje fall semestrarna slut för i år och ordningen återställd. Dagen har varit bra... mycket budget och räknande för att se att vi får ihop allt men det tycker jag ju är roligt. Har stor hjälp av Mulle-Mange också. Han är bäst på prognoser!

Hade lovat kompisen Micke att ta hem ett bord till honom. Just därför körde jag egen bil idag... tror ni att jag kom ihåg det sen?? Nejdå, blev påmind strax innan hemfärd och fick be mina kamrater att snällt vänta i bilen medan jag rusade in och fixade detta. Lämnade av bordet, nöjd och belåten med mig själv tills jag plötsligt fick ett samtal:
- Du, detta bordet är svart. Jag skulle ha ekfaner!

Fasen vad trött jag blir på mig själv... hur svårt kan det vara att läsa ordentligt på paketet?
Kålhuvud!



Ikväll hejar jag på sönerna som spelar match och så bakar jag knäckebröd...
Japp... ni läste rätt  //Farmskan



Kommentarer
Manne

Bakar DU knäckebröd...?? Måste jag få smaka:-)

2009-08-31 @ 20:11:54


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0