Mittwoch

Onsdag redan och därmed sista dagen denna veckan att jobba. Nu väntar semester i två dagar plus helgen innan det sen drar igång på riktigt... då är det slut på sötebrödsdagarna. I helgen stundar också ett bröllop så lill-dottern är snäll och kommer hit och passar hunden. Lill-dottern har förresten börjat på Österäng och läsa till kock. Tror det passar henne perfekt för hon har alltid varit glad för att baka och laga mat.



Precis så här kommer din nya värdfamilj i USA att se på dig Elin!!

Dagen har annars sprungit iväg och jag har fått mycket gjort. Den nye "gentlemannen" som börjat hos oss har kommit igång bra och jag märker redan att det kommer att underlätta mycket att ha honom på plats. Käkade också lunch med stor-sonen som berättade att hans cykel var stulen... duktigt irriterad och sur var han för detta. Den cykeln har han älskat över allt annat... så här skrev han på sin blogg:

"Jag vill också passa på att skicka en hälsning till den pinsamma ursäkt till människa som idag stal min cykel. Måtte kedjan hoppa av och att du då ramlar och bryter dina ben. När du sen ligger där och kvider av smärta ska jag betala Otto 100 kronor för att ge dig en patenterad tvåfotstackling över smalbenen!"

Ord och inga visor!

Pågår värsta diet-racet på jobbet för tillfället. Nästan alla har gått igång på LCHF-dieten och kör för fullt med mycket fett och inga kolhydrater. Alltså vi snackar fet god sås och härligt kött... Farmskan blev så taggad att hon också gick med i måndags morse och tro det eller ej men jag har tappat 1,9 kg på två dagar. Helt otroligt!! Nu skall jag fasen ligga i och inte ge mig. Det bästa med dieten är att jag får dricka mjölk... det får man aldrig annars och mjölk det bara måste jag ha, minst 1 liter om dagen. Japp, en egen ko hade varit bra.

Imorgon åker Dottern till Stockholm för sin intervju på den amerikanska ambassaden. Stockholms-J har lovat att möta upp henne på perrongen och sen upplåta sin lägenhet till henne över natten. Mycket snällt min vän! Vi får hålla tummarna sen att allt går bra och att hon sitter på tåget tryggt och säkert hem på fredag eftermiddag. Hon åker den 19 oktober och skall passa en liten nyfödd flicka (föddes 14 augusti) som heter Phyllicia. Blir en utmaning...



Imorgon väntar Tandhygienisten samt lite uppfräschning av Farmskan inför bröllopet hos fru Malm. Men nu först... filmtajm, nya Wallander filmen kom nämligen idag.

Må bäst //Farmskan


Kommentarer
Manne

Jag har Aloe Vera-gel om ni ska epilera :-)

2009-08-19 @ 20:28:29
Elin

hahaha, kan stämma ganska bra ;) men förhoppningsvis kommer dom vara på jobbet när jag lagar mat! haha

2009-08-20 @ 09:55:56
URL: http://stiffesdotter.blogg.se/
Madde Olsen

Ville bara berätta att from oktober har jag även frans & bryn i min studio.

Dvs att jag plockar & färgar ögonbryn & fransar. Även ansiktsbehandlingar & vaxning av diverse kroppsdelar kommer att stå på menyn=)



Kramar Madde

2009-08-20 @ 13:20:33


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0