Nu far vi norrut...

Godmorgon... ni kanske undrar vad fasen Farmskan gör uppe så här i ottan mitt på semestern men lugn, lugn... det har sin naturliga förklaring. Jag och maken far nämligen norrut här om en stund (och med norrut menar jag Gävle). Min morbror fyller år och skall ha lite kalas och det skall bli riktigt, riktigt roligt att få träffa den sidan av släkten. Det händer inte så titt skall jag säga. Present är inhandlad, dragspel och sånghäften nerpackade, tipsrunda med tävlingar förberedd så nu är det bara vi som skall masa oss ut i bilen också. Men först lite frukost.

Bad morsan ta lite bilder på min morbror när de träffades sist... bilder som skulle användas i ett speciellt syfte. Jag bad henne ta lite olika roliga bilder och den här kom bland annat... tycker den är så härlig!



Dottern kom precis upp, arg och sur som ett bi för att han försovit sig. Sista dagen på sommarjobbet... oopps. Hoppas hon hinner lugna sig tills hon kommer fram (*ler*). Lilla dottern är också hemma här, anställd som hundvakt, fiskvakt och diversearbetare för annat. Ja, det är mycket som skall fixas med och många saker som man säkert glömt att påminna om också... men hon reder det säkert annars finns ju grannen som hjälp.

Igår var en fantastisk dag... varmt som tusan så Farmskan solade faktiskt emellan skuggvilorna. Jag är ingen riktig soldyrkare som kan ligga rätt ner, måste röra mig hela tiden. Men härligt väder är ändå så skönt. På kvällen var vi ett antal grannfamiljer samlade hos grannen mitt över för att grilla och leka lite lekar. Bland annat skulle man spotta en godisnapp så långt man kunde. Jag kom 3 meter... tyckte det var rätt bra. Grannen intill spottade nästan 8 meter!!! Hallå... det är ju helt sjukt! Kom tillbaka lite i piltävlingen men vad fasen hjälpte det... Ja, ja man kan inte vinna varje gång.

Nej, nu får det bli lite frukost och sen blir det (förmodligen) rätt tyst på bloggen fram till söndagkväll. Men det skall bli fint väder så ut och sola och fröjda er i helgen!

So long!! //Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0