Och så var man igång

Så var det slut på semestern för Farmskans del för den här gången. Tre sköna veckor med hyfsat väder har det varit och i år har jag verkligen kunnat koppla av ordentligt också. Maken däremot har denna veckan också ledigt så det var sådär kul att smyga sig upp i morse när klockan ringde halv 6. Men det gick det också och nu går det förmodligen snabbare än blixten att komma in i rutinerna igen.

Pendlarbilen var därmed nästan komplett och det var riktigt kul att träffa dom igen. Man har ju saknat Jontes torra humor, Ekdahls bravader, Pillas ringsignaler och Ullstorparens vråltjut. Jonte berättade att han och familjen tillbringat en dag i Kolmården med Ville...
- Gilla han djuren?
- Nja, han var nog lite liten egentligen men han tyckte det var kul med aporna och elefanten för dom kände han igen från sina böcker... svårt att förklara för honom vad en bisonoxe var...
Japp, inte ofta det djuret finns med i sagorna.

Ny medarbetare som började idag så dagen har inneburit introduktionsschema, datorgenomgångar och presentationer. Han var nog förvirrad och fullmatad med en massa ny information stackarn när han åkte hemåt. Ny på jobbet är ganska stressande för man vill ju hela tiden göra nytta men har ingen aning om vad man egentligen är satt till att göra... Men det går fort över och snart är han inne i ekorrhjulet han också.



Dagen gick åtminstone otroligt fort och man var nästan lite rädd när man öppnade sin mailbox att det skulle börja ryka från datorn... ha ha ha.

Kvällen har ägnats åt lite trevlig gemenskap med mina gamla tjejkompisar... ja, dom är inte gamla men vår relation är det. Eller jo... fasen vi är riktigt gamla nu egentligen, det är bara i sinnet vi fortfarande är fjortisar från Wä. Ikväll var vi i varje fall nere i Yngsjö i Cissis stuga och käka kantarellpaj och sallad (OK va, Git??) och sen snacka vi skit i vanlig ordning. Fatta vad mycket vi vet om varandra och hur många olika skeden vi följt varandra genom livet. Rätt häftigt när man tänker på det att vi hängt ihop sen skolan.

Men nu... sängen och lite nyheter sen somnar man lätt  //Farmskan


Kommentarer
Git

det beror på om du åt upp skalet på pajen eller inte!

recept på pajskal:

4 ägg

1 dl vispgrädde

2 msk smör



smält smöret i pajformen

blanda ihop det andra häll i formen grädda i 200 grader ca 12-15 min till pajskalet fått fin färg. Fyll det med din favorit innehåll!



kram

2009-08-18 @ 17:49:22
URL: http://git.emanuelsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0