Ring beställd...

Huvudvärk i morse när jag vaknade och det är så jäkla tradigt... tror det är lite åska i luften även om solen just nu skiner gott på himlen. Jag och maken for till stan efter frukosten för att inhandla en styck kostym till honom. Värsta rean i stan så vi hittade faktiskt en riktigt snygg mörk kostym som kostat 3.000 kr och fick 70% rabatt... hallå! Rena rånet ju! Damen i butiken tyckte dock att byxlinningen nog behövde släppas 2 centimeter så att han "inte såg så sliskig ut..."
(*skrattar högt*).

Och vet ni vad... jag har beställt min efterlängtade Efva Attling ring! Det blev den här modellen som jag sen skall gravera in våra namn i:



Hittade dessutom en skitsnygg kofta och lite toppar inne på MQ som också slank ner i påsen. Det är riktigt mysigt att bara gå inne i stan och vandra runt ibland. Slog igång grillen när vi kom hem och grillade lite spett... Manne kom ner och käkade med oss och hade med sig världens godaste bearnaise-sås... så nu tog man några hekto till. Dottern kom också hem ifrån jobbet "så hungrig att hon nästan svalt ihjäl..." så det var bra att vi sparade lite mat till henne så det inte behövde gå så långt.

Maken står i duschen just nu, han skall ut med polarna på jobbet ikväll. Jag har lovat köra så han kan ta sig några öl men han var som vanligt otroligt svårövertalad. Den mannen trivs bäst hemma... men iväg skall han nu till slut och jag får en skön ensam stund i soffan med min nyinköpta bok av den fantastiska deckarförfattaren Harlan Coben



En riktig sidvändare... vill ni låna så har jag alla hans böcker. Riktigt, riktigt bra!!

Imorgon är det heldag i Växjö och Kosta Boda!  //Farmskan


Kommentarer
Anonym

En deckarförfattare som jag aldrig har läst något av. Jag skulle gärna vilja låna någon av dig.

2009-08-13 @ 21:40:01
Evelina

fin ring :)

2009-08-13 @ 22:20:46
URL: http://tigerlina.blogg.se/
isabelle

Gud vad fin! Vågar man fråga hur mycket det gick på? :)

2009-08-13 @ 22:26:02
URL: http://nak3n.blogg.se/
Christina

Riktigt fin ring ! :D

2009-08-13 @ 22:36:43
URL: http://reallovers.blogg.se/
Manne

Tack för god grill och en trevlig eftermiddag.

2009-08-14 @ 20:14:49


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0