Röta utan tur...

Skönt med två semesterdagar... mjukstart verkligen efter semestern. Men det blev ingen jättelång sovmorgon för jag hade tid hos tandhygienisten på förmiddagen. Det kan faktiskt vara något av det värsta jag vet att gå till tandläkaren. Har varit så ända sen jag var liten... jag har nog aldrig varit drömpatienten precis. Inga hål denna gången men väl tandsten som skulle plockas och fickor som skulle rensas.

- Du... jobbar du mycket med tandtråd?
(Svara sanningsenligt eller ljuga??)
- Sådär, kanske inte varje dag
- Det behöver du nog göra... du har rätt djupa fickor och fladdrigt (?) tandkött så risken är att du kan råka ut för tandlossning.



Varför gör de så?? Är det för att skrämmas eller är det sant? Kommer jag att sluta som den gamla tanten på loppisen med världens röta i munnen och bara tre svarta tänder i överkäken... Gick direkt och köpte Plackers och nya tandborstar. Det är säkert jättebra och jag har lovat mig själv att bli bättre på det nu. Mission completed för henne!

Skjutsade Dottern till tåget och hennes Stockholmsbesök. Allt hade gått bra, hon ringde precis från J:s lägenhet. Nu får vi hålla tummarna för hennes intervju på Ambassaden imorgon... att alla papper är rätt ifyllda.

Var hos fru Malm också och fick brynen plockade, nytt smink och lack så nu är jag förberedd för bröllopet på lördag. Till och med lite snyggt puderglitter att ha i urringningen... det ni! Maken och jag tillbringade sen en stund i trädgården med planering inför hösten och lite stenläggning. Det har blivit riktigt fint där nu och det är så roligt. Man minns ju hur det var för några år sen när mullvadar och baggar hade ätit upp allt vi hade...

Ikväll blir det bara mys och sen imorgon... Göteborg!  //Farmskan

PS! You can leave your hat on...



Kommentarer
Git

Vi ses kanske i Götet, vi åker dit i morgon bitti och ska tillbringa helgen på Avenyn..

ha en go helg

kram

2009-08-21 @ 12:21:59
URL: http://gitemanuelsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0