Semesterpaus

Gästspel på jobbet idag vilket gjorde att jag fick ställa väckarklockan igår kväll... kunde jag somna?? Nej, det var fasen stört omöjligt, pigg som en mört. Kikade på några avsnitt av 2 1/2 män så klockan blev nog närmare halv 1 innan jag till slut somnade. Sovit oroligt och vaknat till lite då och då, vilket i och för sig var tur för jag hade ju ställt klockan en hel timme för sent... typiskt. Fick man stressa så där mitt i semestern också... (*ler*)

Började dagen med ett stormöte på avdelningen och därefter var det strategi för hela slanten med ledningsgruppen. En bra dag och mycket intressanta diskussioner / reflektioner. Blir en spännande höst! Och så var det ju kul att träffa lite kollegor igen, en del har man ju inte sett på hur länge som helst.

Maken hade gjort rabarberpaj när jag kom hem men det var ju till kvällens show i källaren så jag får väl tåla mig tills dom skall fika. Just nu har jag lyssnat till samma låt för sjätte gången, lite rocktema verkar det vara ikväll så man får ha ett öppet sinne...



(Tellan du vet hur det är, eller hur??)

Sitter också och följer sönernas match i Växjö via direktrapportering på nätet... hur bra som helst och han som rapporterar är verkligen noggrann och skriver varje minut vad som händer så det känns som man är där. Just nu står det 1-1 och det är i början av andra halvlek... hoppas givetvis på vinst och fortsatt serieledning!

Fick mitt slutbetyg från högskolan och kursen jag gått nu under två terminer. 30 fräscha poäng och VG som slutbetyg för hela kursen! Satt fint skall jag säga!

Imorgon är det semesterdag igen och jag och maken skall åka och inhandla en kostym till honom. Både till bröllopet i nästa vecka och till höstens kommande "sir väs-möten" med övriga bröder. Skall väl se om jag inte kan inhandla något bra till mig själv också... japp, pengar är runda och skall rulla

Nej, nu kryper jag in i hörlurarna igen. Ciao!  //Farmskan


Kommentarer
Blogg-Pilla

Grattis till det fina betyget

2009-08-12 @ 21:29:32
Anonym

Grattis Grattis Grattis, visste väl det.... kramar från Mrollan i ett faktiskt lite soligt Halmstad

2009-08-13 @ 13:44:22


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0