Status Quo

Vaknade med huvudvärk och ont i käkarna... tror nog att man legat och funderat en del omedvetet. Om ni bara visste hur tomt det är när hon inte är här. Man har ju sina vanor och rutiner och man kikar bort mot hallen där hon brukar ligga och invänta att frukosten skall serveras. Men det blev till att äta själv idag utan en dreglande hund i knät... Som man har retat sig på det ibland och helt plötsligt nu tycker man att man saknar det. Märkligt.

Men klockan ringde obönhörligt så det var bara att masa sig upp ur sängen. Fick undan nästan samtliga mail som kommit under torsdag och fredag innan lunch vilket var skönt. Var lugnt på jobbet och då får man mycket gjort. Hade dock koll på klockan... telefontiden hos veterinären var klockan halv 12 och det ville man ju inte missa.

Tyvärr negativa besked från sjukhuset... vi fick inte hem henne idag heller. Febern hade gått ner något men hon hade lite dåliga blodvärden och svullnaden på tungan hade inte gett med sig. Hon ville inte äta heller så då ville de avvakta ytterligare ett dygn och se på hur hon svarade på medicin och dropp. Så det blir en natt till utan vår älskling... hoppas någon håller hennes hand i sin så hon inte känner sig ensam.



Det är ännu ett av lill-dotterns fantastiska bilder av hunden....

Imorgon är det Stockholmsresa för Farmskan och jag är inte särskilt inspirerad att åka. Men samtidigt, man kan inte göra så mycket annat här hemma heller än att vänta. Maken har lovat att köra direkt och hämta henne om de bara låter oss imorgon. Så det är bara att bita ihop och flyga iväg med morgonplanet... tyvärr har jag bokat tåget hem så det kommer att dröja en bit in på kvällen innan man är hemma. Dumt planerat känns det som just nu.

Dagens glädjande nyhet: Svärdottern har fått tjänst som polis i Linköping! GRATTIS gumman... Nu blir det flytt till Motala verkar det som och jag hoppas verkligen ni kommer att trivas (eller det vet jag att ni gör!).

Nu väntar lite kaffe och slötittande på TV med maken och lill-dottern
Ta hand om er!!!  //Farmskan

PS! Tack för alla goa kommentarer och telefonsamtal... det värmer!


Kommentarer
Sassa

Tänker på er! KRAM

2009-08-24 @ 21:47:08
Pia

Vi hoppas att hon är hemma imorgon kväll när du kommer hem!

Massor av Kramar!!!!!

2009-08-25 @ 09:32:04
Petra

Tänker på er! Kramar

2009-08-25 @ 18:13:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0