Vad hände??

Alltså... var det något speciellt med mitt inlägg igår? Något som gjorde att alla möjliga okända människor (läs: flickor) hittade till min sida plötsligt. Min sida är ju inget man kan söka på så det måste ha varit något annat. Kan det vara Efva Attling ringen kanske... hmmm. Helt plötsligt hade ju ett besökarantal som ligger helt i klass med Blondinbella... får börja kalla mig Gråtanten nu (*skrattar*)

Dagen idag har inneburit en tur till Växjö och lill-sonen med fästmö. Vi hade nämligen bestämt oss för att åka ut till Kosta / Orrefors och kika runt lite. Startade tidigt men hann inte mer än in till Kristianstad innan vi fick en trafik-pacifist framför oss som envisades med att ligga 13 km under godkänd hastighet. Helt totalt blind och döv för att en 24 meter lång lastbil låg 30 cm bakom hans kofångare och sen direkt efter den lika många bilar som hela kinesiska muren. Till slut fick Farmskan nog och vräkte sig om och så snett in framför eländet. Vad händer då? Då börjar han blinka helt hysteriskt med helljuset... jag vinkade glatt tillbaka. Det skulle jag inte gjort... för nu fick väl gubben fart på sin vita Volvo 945:a och jagade mig handlöst hela vägen upp till Knislinge innan jag kunde dra ifrån.

 

Idiot säger jag bara. En del skall inte ha körkort... punkt!

Nåväl... vi kom fram till Växjö och hämtade upp herrskapet och tillbringade sen en skön dag ute i Kosta. Fick inhandlat nya dricksglas... (riktigt snygga), plus att jag blev helt förälskad i en lampa i glas (no surprise!). Den skall jag spara till nu (Yes... den kostade en slant).



Fikade hemma hos lill-sonen innan vi for hemåt och då provade vi deras nya våg som mäter hur mycket fett man har i kroppen. En kvinna i min ålder och med min längd skulle ligga mellan 22-30% fett... jag hade 42,9%! Sådär ja... blev kallad fetto sen av sonen som tyckte att det där var vansinnigt kul.
- Den är kanske sönder, sa han sen lite ursäktande
- Den visade ju rätt på mig, säger maken
Ingen hjälp därifrån heller... suck, suck, suck. Ge mig styrka att banta!

//Farmskan "det lilla fettot"


Kommentarer
Git

Jag har också en sån våg, när jag ställde mig på den första gången stod det "error", helt sant!

När det gäller dessa trafikanter, håller med, det är så innisjutusan irriterande mildt sagt. De är farliga i trafiken, det gör ju att andra kanske tar en chansning för att inte blodtrycket ska stiga mer än nödvändigt....

Vi ses på måndag

Kram

2009-08-14 @ 20:57:20
URL: http://gitemanuelsson.blogg.se/
BloggPilla

ja jag undrade också vilka alla dessa var som kommenterade haha du får kanske snart börja tjäna pengar på din blogg

2009-08-16 @ 11:04:08
URL: http://pernillanordholm.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0