2009 - Sum up del 2

Juli:
Första halvan av semestern började men först efter att jag klarat av den berömda vecka 31. Stressigt men roligt och så skönt att det gick bra så man slapp avskeda sig själv liksom... Beachhandboll i Åhus är en tradition men månaden innehöll också mycket konserter och roligheter. Patriks Combo i Fårabäck en höjdare, Tomas Ledin i Tivoliparken... men det bästa av allt. Lill-sonen och Madde förlovar sig... Naaww!!
Månadens bästa citat (Fru Ekdahl):
- Ja, vi har precis varit utomlands... (som svar på frågan Har du jor?)

Augusti:
Årets jobbigaste månad... Mitzy, älskade Mitzy, fick avlivas och det var nog det tuffaste vi någonsin gjort. Maken kan fortfarande knappt prata om henne. Man vet att man gör rätt men man är så jäkla egoistisk in i det längsta. Månaden innehöll också bröllop i Göteborg, Teater i Helsingborg och så morbror B:s fantastiska 70-årsfest i Gävle. Jag och lill-dottern stod som vanligt på loppisen och vi sålde för drygt 4.000 kronor porslin.
Månadens bästa citat (Fru Ekdahl):
- Oj, nu sitter foten fast... (efter att ha försökt limma sulan med superlim)

September:
Farmskan drogs med en envis förkylning som inte ville släppa taget riktigt. Budgetarbete på jobbet och mycket tjat om siffror och siffror... snurrade i skallen. Stor-dottern drar åter till Madeira för jobb och Farmskan besöker sitt första (sista?) Sir Väs-möte. Jazz, jazz, jazz. Men framförallt... Anna Anka är på allas läppar.
Månadens bästa citat (Maken):
- Alltså, är detta paralympics? (ca. 30 minuter in på dotterns fotbollsmatch)

Oktober:
Denna månad är fylld av tunga besked och omorganisering på jobbet... tankarna går till de kollegor som fått lämna och till er som fått helt ändrade arbetsförhållanden. Går inte till historien som den mest positiva månaden även om den innehöll ljusglimtar också. Paps fyllde 70 år och farmor Signe fick ett rum på hemmet. Dottern drog iväg till USA för ett år som au-pair... vilket äventyr va? Jag och maken får helt plötsligt lära oss skypa och skaffa web-kamera.
Månadens bästa citat (Jonte):
- Jo, hon hade i och för sig tighta jeans idag....
(Och Nej, Jonte, där finns ingen koppling till bröstförstoring i detta...)

November:
Tänk att man fått lära sig så mycket om AIK under de sista månaderna. En ny kollega har en extrem passion så när SM-guldet gick till AIK var han helt ifrån sig. Jag får två nya TV-favoriter i Kjell och Rosemarie, träffar en sedan länge bortglömd släkting i Eslöv, besöker julmarknaden i Göteborg och lyckas tappa bort moderns Kjelle två gånger, har en trevlig "pendlarbilsnedläggning" hemma hos Pilla, firar födelsedag och sist men inte minst... klipper av mitt hår... och jag som sparade så länge. Hastig och lustig är mitt namn....
Månadens bästa citat (Håkan J):
- Ursäkta vem är det jag talar med... (undrar om hans fru gillade den??)

December:
Startade med en härlig julfest med jobbet som följdes av en weekend i Lübeck. Sen drog stora flyttkarusellen igång på jobbet och två telegubbar låg inte på min Topp-10 lista (eller var de månne Tele-tubbies). En stilla jul avnjöts av Anders Ekborg med kompisen Lena. Lill-sonen kommer in på sjuksköterskelinjen (grattis!). En härlig bowlingkväll med jobbet, glöggmingel med gamla goa kompisar och Ullstorparen lär oss alla hur man INTE gör när man tankar. Sen har det varit en underbar jul med nära och kära... dock saknar man sina äldsta döttrar en hel del.

Och nu är året 2009 slut och ett nytt står på tur. Vi lämnar 00-talet och ger oss in i 10-talet. Redan nu vet man att många härliga, spännande, roliga, tråkiga, jobbiga saker kommer att hända... men det händer åtminstone och man lever och lär sig otroligt mycket av allt som händer. Glöm inte att LEVA mina vänner... håll er inte bara vid liv.

GOTT NYTT ÅR!!  //Farmskan

PS! Vilken skräll att maken vann citat-matchen... därför avslutar jag med årets sista citat från honom, sagt idag faktiskt på årets sista dag. Vi skulle ge oss iväg till ett par vänner med en blomma och han skulle köra. Till saken hör att jag tidigare haft bilen och därför ställt om sätet en smula. Han kom sålunda inte ens in med låren mellan ratten och sätet varpå följande fantastiska citat kom över hans läppar:
- Måste du sitta så högt så du kliar Gud i röven?

Konstigt... kan ju bero på tjockleken på låren också... eller?





Kommentarer
Kusin P

Ett Riktigt Gott Nytt År til er också. Tack för all underhållande läsning under året. Ser fram emot nästa! Kram

2009-12-31 @ 16:50:52
Lena

Och Gott nytt år på dej, älskade vän. 2010 kommer att bli kanon!! Vi ses på tisdag, och då ska vi ha riktigt kul!!

Kärlek och kramar !!

2009-12-31 @ 21:40:19
B å B

GOTT NYTT ÅR på er från ett sjukt Storvik.



2010-01-01 @ 11:16:17
Git

Gott Nytt År på dej! Vi ses på måndag!

Kram

2010-01-01 @ 13:40:05
URL: http://gitemanuelsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0