2009 - Sum up del 1

Dags för ett nytt decennium mina vänner... 00-talet är till ända och det är dags för 10-talet att ta sin början. Inte bara har vi haft världens kanske mest hypade sjukdom - svininfluensan, utan också en global finanskris och Anna Anka. Men jag tänkte endast, så här den sista skälvande dagen på året, göra en liten summering av Farmskans 2009. Måste säga att det är verkligen jättekul att läsa igenom året som varit... det har hänt så mycket:

Januari:
Farmskan bestämde sig för att börja gympa. Att äntligen få fason på den förfallna kroppen... tänk att skrida fram trådsmal i gångarna på jobbet och pressa in sin vackra kropp i lite tighta kläder. Gick väl sådär... jag höll ut i åtminstone någon månad innan ursäkterna blev fler än myrorna i en myrstack och förfallet fortsatte i rask takt.
Månadens bästa citat (Maken):
Du Speedy Gonzales sluta bossa nu, du är f-n inte på jobbet längre...

Februari:
Innebar teknikstrul på jobbet som sög energi värre än värst. Att döda en IT-människa stod högt på Farmskans lista över fullt möjliga scenarion. En hel del mingel och vimmel också vilket var betydligt trevligare...
Månadens bästa citat (Jonte):
Ja nu när syrran också har fått barn börjar det väl klia lite i äggstockarna.

Mars:
Omtalad kick-off med jobbet i Stockholm och den nye chefen både kom, sågs och segrade på samma gång. Hastigt och lustigt blev därför jobbet som kundservicechef åter mitt. Sorgligt och fantastiskt roligt på en och samma gång. Dottern och maken hade sin konsert inne i Kristianstad och det var en stor succé. Renoveringen av badrum och tvättstuga drog i gång!
Månadens bästa citat (Dottern):
Chefer jobbar inte, de bara säger till alla andra vad de skall göra...

April:
Maken förvandlas till Sir Väs och hyr sin första frack. Farmskan torteras för första gången helt professionellt... epilering är ett kvinnligt h-vete, värre än allting annat... Fick nog inga pluspoäng av chefen heller när jag hetsade honom till fortkörning och han fick 2.500 kronor i böter. Ooops I did it again...
Månadens bästa citat (Maken):
Och du liknar inte Nicole Kidman heller...

Maj:
Konferenser och föreläsningar, bland annat en i Lund som gick till historien. Att det var så svårt att hitta i Lund och att chefen var så lätt att få upprörd (*ler*). Renoveringen klar och resultatet blev kanon! Förberedelserna för Dotterns studentparty drar igång på allvar och gräver stora hål i den Färmska budgeten... men ack så roligt!
Månadens bästa citat (Maken):
Om du solar top-less kanske vi slipper honom... (=grannen)

Juni:
Sommaren inleds med att dottern tar studenten. Vacker som en dag och med halsfluss, gick hon sin sista hektiska skolvecka till mötes. Jonte besöker Ban Krua Thai på ett något annorlunda sätt och förser oss med många nya ord till ordlistan. Fru Ekdahl är i sitt esse på mer än ett sätt och sprider många härliga skratt omkring sig. Jag och dottern besöker Sofiero och lyssnar på BAO (vilken kväll!!) och jag... ja, jag tar äntligen också studenten med VG i slutbetyg och 30 nya högskolepoäng i Arbets- och organisationspsykologi... PUH!
Månadens bästa citat (Farmor Signe.. om min kjol):
- Det var väl inget speciellt med den... du har snyggare


Första halvåret av 2009 summerat, imorgon kommer nästa halva... Vem kunde ana att maken skulle leda citat-ligan, borde ju varit Jonte eller någon annan citat-guru.

Helt otroligt vad mycket kul som händer på ett år... och ni bidrar i allra högsta grad!

Kramar //Farmskan


Kommentarer
Git

nä men va..., det var ju jätte spännande, du får inte sluta mitt i halvåret!!! Skriv tidigt resten i morgon så jag hinner fortsätta spännande läsning innan gästerna kommer. Ha de bäst. Kramar

2009-12-30 @ 21:13:25
URL: http://gitemanuelsson.blogg.se/
Anonym

Ha ha vilka flashbacks man fick, ett riktigt gott nytt år och tänk på 16 st det blir jobbigt men det gäller ju att offra sig hihi

2009-12-31 @ 10:34:10


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0