Absent girls

Vi har haft en jätteskön julafton. Blir rätt lugnt när man bara är vuxna, även om vi försökte föra väsen så gott vi kunde till snapsarna. Yngsta dottern uppskattade inte vår sångkonst men själv tyckte jag det lät riktigt bra. Men man gör ju alltid alldeles för mycket mat så nu blir det rester hela juldagen.

Tomten kom i år också och jag tror att julklapparna blev uppskattade. Själv fick jag det jag önskat mig, skivor, en eltandborste och en postlåda. Maken fick också det han (jag?) önskat sig... en eltandborste och ett nytt fågelhus bland annat. Granen lyste grön och grann i stugan och gröten försvann ner med lite god saftsås. Lite tävlingar och julquiz med blandat resultat och sen lite Yatzy framåt kvällskvisten. Mysigt och skönt precis som julen skall vara.

Men vi saknade våra stora döttrar

  

Elin i USA och Tessan på Madeira. Snygg frissa Tessan... den klär dig kanon!

Och nu är julen slut... 20 dagars förberedelser är över på 4,5 timme... men det är väl så det är. Imorgon blir det kalkonmiddag med barn och föräldrar och lite julklappslek, så vi försöker allt hålla fast vid stämningen en stund till.

Jag, grabbarna och Madde har varit en sväng hos farmor Signe i förmiddag. Härliga, härliga farmor med sin glädje och sina roliga uttryck. Dagens bästa till Madde som snart är färdig polis:
- Du får slå dem med batongen... i ändan, där tar det inte så illa
Och till samma Madde när hon visade brorsans bröllopskort
- Det här är Ola och hans fru... de träffades sådär via telefon...

Idag blir det bara slappning, film och mys  //Farmskan

Har ni hört något bättre på länge??



Kommentarer
Elin

Later som en mysig jul :) saknade er valdigt mycket igar. har precis kommit hem fran kyrkan.... ja, vad ska jag saga... det ar ju verkligen inget for mig! som jag saknar er :'(

2009-12-25 @ 18:40:43
URL: http://stiffesdotter.blogg.se/
Tessan

Ni verkar ha haft en bra julafton, synd att jag och elin inte var där.. Tack igen för presenten! Hälsa alla! Julkramar ifrån Madeira

2009-12-25 @ 22:46:34


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0