En fridfull jul??

Gårdagens konsert var fantastisk.... låtval, röst, utstrålning...



Att han sen är ruskigt snygg också gjorde ju bara att man mådde ännu bättre (*ler*). Musikerna han hade med sig var också jättebra, speciellt gitarristen (eller vad säger du Lena?).

Annars är det lite si och så med just den fridfulla julen, i varje fall för Farmskan. Ligger efter med precis allt känner jag så nu gäller det att jobba sig ikapp till helgen:
- Baka lussekatter
- Handla mat till alla dagar med olika besök
- Börja med julklapparna...
- Köpa gran

Usch och fy... fridfull är väl knappast ordet. Egentligen borde man åka iväg och bara sitta och njuta god mat i någon stuga med vit snö runt knutarna... men nej, det är ju inte det man vill heller. Man vill ha jul hemma med alla ungar och andra godingar runt sig. I år blir det ju lite fattigt med det eftersom två av döttrarna befinner sig på andra delar av jordklotet. Hoppas de får en fin jul de också.

Denna bilden fick jag av Dottern i USA:



Det där med Disneyfigurer i granen är verkligen inte att tänka på... ha ha ha. Jag är manisk när det gäller julgranen och i år blir det traditionella färger för en gångs skull.

På jobbet idag har det varit kaos. Vi skulle nämligen flytta runt bland grupperna och eftersom det var viktigare än viktigt att alla fick behålla sitt telefonnummer så har vi haft hur mycket stök som helst. Telegubbarna från Relacom stod INTE högt i kurs idag! Blir en dyr faktura för stillestånd där... Nu kommer de igen imorgon bitti så då får vi verkligen hoppas de har bättre koll på trådarna. Paps... det är synd att du inte jobbar längre (*skrattar*).

Nu... dags att hämta maken efter tre dagars kurs i Götlabooorg //Farmskan

Last christmas I gave you my heart!



Kommentarer
Elin

han ar duktig den dar anders ekborg men kan inte hjalpa det men tanker bara pa tomten ar far till alla barnen nar jag ser honom? - jag behover en grogg. en grogg? vad ar det for fel pa den du har? - den ar sluuuut! HAHAHAHA. have yourself a merry little christmas, saknar er <3

2009-12-10 @ 19:34:14
URL: http://stiffesdotter.blogg.se/
Lena

Ekborg äger!!!, (och vi vet ju vilka som är våra tvåor.

I dag tänker jag låta mej fångas av julstressen. Ska se till att vara i stan kl 10 när alla öppnar, och sen ruschar jag igenom alltihop på tre timmar.

Kram till dej.

2009-12-11 @ 09:06:24


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0