Julkonsert

Hade en ruskigt trevlig och energipåfyllande kväll på Modesto i måndags med högskolegänget. Fantastiskt att vi lyckas hålla ihop det där fast det snart gått ett halvår sen vi slutade... Nu funderar vi på att anmäla oss till någon annan kurs men jag tror att jag gärna vill vänta till nästa höst. Har varit tufft nog ändå och kommer nog att vara så ett tag till framöver. Mycket skratt och god mat var i varje fall vad jag behövde.

Väl hemma var det dags för både mig och maken att packa väskan igen. Maken skall tre dagar till Göteborg på en kurs i internrevision... internrevision! Visst låter det maken!! Tror det kommer att passa honom perfekt att hålla på med sådant. Kul att de satsar på honom också.

Själv skulle kosan styras till Möckelsnäs Herrgård där vi skulle ha konferens- och planeringsdag med en kund. Möckelsnäs är verkligen mitt ute i ingenting men ändå fantastiskt vackert. Gårdagskvällen när vi kom var där marschaller längs hela uppfarten och julmys i hela herrgården. God mat och vin avslutade kvällen som blev väldigt uppsluppen med fantastiska historier om husvagnssemestrar. Trevligt.

Men nu är det vardag igen och jobbet imorgon men först ikväll väntar en julkonsert med Anders Ekborg inne i Kristianstad. Hoppas det blir precis så bra som jag tror. Jag gillar ju honom och han är ju inte fel att titta på heller.

Annars... önskar att jag fick hålla om dig ikväll! //Farmskan

Bjuder på lite julmusik



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0