Lillejul

Sista jobbedagen innan en låååång och välbehövlig semester. Så skönt det skall bli. Hade en bra dag med besök av lite folk från ledningen både i Lund och från ägarfamiljen. De höll lite jultal och det bjöds på lite gott. Sen har dagen förvunnit i ett rasande tempo (även om tempot egentligen är ganska lågt en sådan här dag). Blir mycket socialt och julhälsningar hit och dit.

Fick en bok av chefen som handlade om manipulativt tänkande... hur man enklare kan få sin vilja fram. Undrar om han försöker säga mig något?? Han mumlade något om att "han förmodligen kommer att gå ännu mer i mina ledband efter detta". Yeah right... här får man slåss för varje delseger! Sen när jag kom hem stod en härlig bukett blommor på trappan. Inget namn på avsändaren men jag är ganska bra på att gissa... ha ha ha

Paps och Babs var här ikväll med hemmagjorda köttbullar och inlagd sill. Skinkan griljerades och smakade mumma på nytt vörtbröd. Grabbarna och lill-dottern kom så det har varit mysigt... men nu är Farmskan trött och skall krypa ner i sängen. Skriver lite mer imorgon.



Vet ni... idag är det lillejul och imorgon kommer tomten. Hoppas man varit snäll

//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0