Lucia

Grattis Tellan och Bodil... två härliga tjejer i sin bästa ålder!



Söndagen den 13 december. Lucia och tredje advent... Min nya ljusstake i betong lyser så vackert. Det doftar jul i det Färmska hemmet eftersom jag idag bakat lussekatter. Kryss i taket och fyra av fem toast till mig! Hade i och för sig lite svårt att slita mig mellan jäsningar och penslingar för jag är nämligen mitt inne i en skitbra bok... Matthandlare Olssons död. Men sjuttio nygräddade lussekatter ligger nu väl förpackade i frysen. Är så jäkla nöjd med att jag kommit igång och kommit ikapp med allt.

Hur som helst... vill ni läsa bra svenska deckare som är svåra att lägga ifrån sig så skall ni läsa Karin Wahlberg. Jag har alla hennes böcker om någon vill låna... bra att läsa dom i ordning också eftersom det är en historia i historien så att säga. Mycket bra!

I eftermiddags tog jag också en påse med mig ner till farmor Signe och drack lite kaffe med henne. Pigg som vanligt och på strålande humör. Paps & Babs var också där och hälsade på så det var tur jag tog fler än två kakor med mig denna gången... Hon klagade ju på det sist att jag var lite snål med antalet (*ler*).

Snart dags för lite mat men vill gärna visa ett klipp ifrån USA och dottern. Santa is in da town! Vet inte riktigt vad jag skall säga om detta... både häftigt och lite too much. But everything's big in USA säger man ju.



Ny vecka imorgon... men snart, mycket snart väntar en låååång julledighet.

And I'm begging you for mercy!!  //Farmskan


Kommentarer
Elin

hehe ;) skit coolt ju.. dock missade jag nar santa kom till vart kvarter :( befann mig i DC pa niggah klubb ;)

2009-12-14 @ 05:26:36
URL: http://stiffesdotter.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0