Må bäste man vinna

Man kan ha tävlingsinstinkt och man kan ha tävlingsinstinkt. Har alltid sagt att mina söner har en otrolig tävlingsinstikt (den lille sonen har dessutom kombinerat den med "dålig förlorar-mentalitet"). Fanns inte några tävlingar när de var små som inte slutade med bråk eller lill-sonens egenhändigt omskrivna regler. Men mina vänner... igår mötte de sin överman. Paps!

Efter kalkonmiddagen och rabarberpajen (sorry Elin) så drog vi fram TP. Jag, Madde och Paps i ena laget och Stiffe och grabbarna i det andra. My God!!! Det hela fick avgöras i en duell där vi drog det längsta strået, tack och lov för det så att Paps inte bröt ihop fullständigt... ha ha ha. En mycket trevlig kväll! Babs var dock dålig i sin fot och det gjordes oss lite bekymrade men det verkade lite bättre idag när vi ringde. Skönt!

Idag har vi varit på Eko-hallen för att byta min postlåda. Fanns tyvärr ingen sådan som jag ville ha så det blev en resväska istället. Får väl leta vidare på egen hand. Där fanns i och för sig en som var snygg men maken tyckte att 799 kronor var i värsta laget... ja, kanske det. Man ska ju bara hämta in posten... men det är kanske roligare att göra det om lådan är snygg? Här är några som jag gillar. Men var hittar jag dom??

  

Var också en sväng inom Elgiganten (liksom 1.257 stycken andra...folk har tydligen fortsatt mycket pengar att spendera) och inhandlade en styck ny skrivare. En kombimodell som kan scanna, kopiera och skriva ut. Stor-sonen gjorde en insats och installerade den och maken byggde en hylla att ställa den på... så nu är det bara att börja printa igen. Man är lite handikappad när man inte har någon skrivare.

Annars har nu lugnet lägrat sig i det Färmska hemmet. Stor-sonen har farit upp till Växjö igen för några dagar. Lill-sonen med fästmö är i Önnestad och lill-dottern har åkt hem till Bromölla. Bara jag och maken kvar... Ikväll blir det nog bara slappning framför TV:n, imorgon väntar nämligen rea-race med svärdottern i Kristianstad. Here we go!!

Har ni tänkt på att om man är tillräckligt många om en galenskap blir den något helt normalt
//Farmskan



Kommentarer
Mats Ek

Gott Nytt År och ha ett gott slut på detta år........Kusen

2009-12-27 @ 21:21:30


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0