Röd i år...

Julstämningen är på topp... granen är på plats och klädd. I år blev det rött tema



Lite städning nu och sen ut med julklapparna under så blir allt så juligt och vackert. Men fatta att de tog 400 kronor för en kungsgran!! Helt horribelt egentligen. Men det där med gran är ju jag lite nojig med så det är bara att bryta ihop och komma igen.

Lördagen blev hur mysig som helst, massor med snö både på marken och uppifrån. Jag och modern åkte tidigt till stan eftersom jag hade thai-massage bokad med kusin Pia. Igår var hon verkligen helt magisk med sina fingrar. Höll på i nästan 1 1/2 timme. Sen tog vi en mysig frukost tillsammans på Fenix i vanlig ordning innan vi gav oss ut och inhandlade de sista klapparna. Nu har jag bara två kvar och det känns kanon... blir ju lite tight med tiden i år eftersom man jobbar ända fram till julafton.

Maken låg och slet i garaget och bytte lampinsatserna på Saaben. Fick en tvåa på dom på besiktningen. Ett litet filter som inte var bra men då var man tvungen att byta hela insatsen och dessutom på bägge sidor. Tjena!!! Där försvann 5.000 kronor bara sådär. Blir man trött eller?

Igår kväll var det glöggmingel med lite gamla tjejkompisar inne i stan. Riktigt trevligt... pepparkakor med mögelost, oliver, feta och annat gott. Åt så man höll på att sprängas. Sen lite musikquiz och skitsnack innan vi kasade hem i natten.

Tror jag skall köra ner en sväng till farmor Signe också i eftermiddag med en liten julklapp. Måste berätta en söt liten historia igen. Eftersom de inte får lov att ha levande ljus inne på rummet hade Paps inhandlat elektriska värmeljus. Jättefina tyckte farmor och visade stolt upp dem när vi satt och fikade. På kvällen ringde hon till Paps:
- Du, jag kunde inte blåsa ut ljuset så jag spolade det under kranen....

Det mina vänner är att tänka utanför boxen! //Farmskan

Merry Christmas to you!



Kommentarer
Elin

jag saknar er ocksa! gud sa fin granen blev :) har tyvarr trakigs nyheter har, vi kanske inte kommer ivag till west virginia :( dom har ingen strom pagrund av snon.. typiskt! men far hoppas pa det basta :D HAHAHAHA, Signe ar bara bast!

2009-12-20 @ 16:53:56
URL: http://stiffesdotter.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0