Grattis VBK

Årets schlagerkarusell är nu i full gång... ny programledare, 32 nya låtar, nya städer. Jag går nog emot hela svenska folket när jag säger att jag faktiskt gillar Petra Mede... jag tyckte hon gjorde ett strålande jobb igår. Att det sen också var de två bästa låtarna som gick till final var liksom bara bonus. Där var inte något riktigt bottennapp tyckte jag... (även om far min inte klarar av Caroline af Ugglas). Blundar man bara och slipper se henne så funkar det, hon har lite Joe Cocker tics bara... Kvällens bästa skämt var i särklass: Lägger man ihop samtliga deltagares ålder blir de ändå yngre än Christer Sjögren (*ler*)

Söndagen har tillbringats i Växjö med sönerna och Madde. Först var det studiebesök på Polishögskolan som hade Öppet hus. Madde i full mundering och en massa "fejkade" övningar. Trevligt. Sen bar det iväg till Tipshallen för final i Årydscupen mellan Växjö BK och Vetlanda FF. Jämn och bra match, och bägge grabbarna gjorde bra ifrån sig. Lill-sonen fick ett mål bortdömt så han var lagom sur... Dock vann de till slut med 1-0. Grattis!



Efter matchen gick vi och skulle käka kinamat... servicen hade en hel del övrigt att önska men grabbarna tyckte att jag skulle dämpa mig lite. "Annars spottar de bara i din mat istället". Meen vad fasen lite service måste man väl ändå kunna kräva eller? Som förrätt fick i varje fall lill-sonen VÅ-LU-LA...

Glashalt och isbana när jag körde hem, en rejäl smäll hade det varit strax söder om Älmhult så där blev jag stående i nästan 30 minuter medan ambulans och polis skulle få ut killen eller tjejen. Det var så jäkla halt att man knappt kunde dra igång i 1:an utan att glida av vägbanan... usch och fy. Men nu är jag hemma i alla fall.

Undrar om Bones och Booth någonsin skall få varandra??  //Farmskan



Kommentarer
Git

Håller med din pappa!!!

2009-02-09 @ 19:22:37
URL: http://gitemanuelsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0