HBG och silverjacka

Varit i Helsingborg hela dagen i dag. Ett möte med ledningen på möbelföretaget med stort I... Ett riktigt bra sådant som resulterade i många bra beslut och också gemensam syn på mycket. En av mitt gäng sitter ju placerad där nere på kontoret och han gjorde en mycket bra dragning på mötet. Så roligt att se, och vi har verkligen kommit en bra bit nu!

Slank inom Väla och köpte några semlor innan jag körde hemåt... och som av en händelse så hoppade en liten silverjacka upp mitt framför mig och pockade på min uppmärksamhet. Köp mig!! Och som vanligt har jag svårt att säga Nej (även till mig själv) så den åkte med av bara farten. En riktig partyjacka... kanske något för kick-offen i Stockholm??

Kungariket Sverige har fått en ny prins idag... prins Daniel (och så är han hertig över något också). Måste vara skönt för Calle-Philip att slippa vara helt ensam prins, att äntligen få en kompis. Gert Fylking kommenterade det hela med att "äntligen får man kanske höra hur den där karlen låter..." och det ligger väl något i det. Det är inte många ord man snappat upp under dessa 7 åren de ändå haft ett förhållande. Tänk om han hade pratat med så där jättepipig röst... fasen vad kul det hade varit. Minns ni denna??




Maken har dragit igång med rivningen av väggen i köket ikväll... We've reach the point of no return! Återkommer med lite bilder och detaljer under renoveringens gång. Så här ser det ut nu



Och sen på torsdag i nästa vecka kommer byggkillen och drar igång. Så nu börjar det röra på sig ordentligt. Jag har bestämt mig för att lämna tillbaka de bruna plattorna och hitta något annat... kommer att ångra mig fördärvad annars. Så på lördag hämtar vi resten av badrumssakerna och sen beställer vi nya plattor till tvättstugan samtidigt. Skall försöka bestämma mig ordentligt denna gången.

Glöm inte mästarnas mästare ikväll....  //Farmskan

Jag vore ingenstans, jag vore ingenting om du inte fanns


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0