Idag har jag fuskat

Det tog ända till Hanaskog innan jag noterade att något inte riktigt var som det skulle med Jonte. Ja, man är ju van vid att glasögonen sitter lite på nästippen, lite tummade och allmänt skriker "torka mig för h-vete". Men idag var det något annat... högerglaset satt typ 5 cm över vänsterglaset så hela han såg sne ut. Jag kikade lite närmare och ser då att han bara har en skalme (för er som inte vet... pinnen mellan glaset och örat).
- Ja, vi brottades lite igår
- Du och Petra??
- Nej... Ville och jag (= bäbis) och hans finmotorik lämnar lite övrigt att önska...

Så även denna morgon fick man sig ett gott skratt och lite energi att ha med sig på en tisdag till jobbet. Körde inom bageriet och hämtade semlor som jag skulle bjuda på. Ja, för som ni alla vet så är det färdigköpt som gäller för Farmskan. Jag har många bra egenskaper men just bakning är inte en av dem... tyvärr. Och i samma andetag som jag berättar det bara måste jag visa en bild på när Git bakade semlor förra veckan. En son med gluten gör att man måste baka om han vill ha en semla. "Det kan väl inte vara så svårt" tyckte Git och satte igång.



Facit! Storlek = champinjon. Fasthet = stenhård.... Det kunde varit jag!

I varje fall klämde jag i mig en semla idag och Git som just nu äter enligt dieten LCHF (Lite kolhydrater, mycket fett) åt upp grädden som vi andra skrapade av. Så alla blev liksom glada... Som avslutning... en bild från K-bladets vimmelbilder. Dottern med tejpat ögonbryn (efter att ha slagits med ett skåp på skolan). Men ingenting stoppar en rejäl partykväll!



Må bäst!  //Farmskan


Kommentarer
Villemamman

Dina beskrivningar av Jonte är så på pricken, jag skrattar högt och länge :-).

2009-02-03 @ 21:35:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0