Inlägg nr 500

TADA!!! Fatta att det redan har blivit 500 inlägg... vem fasen kunde ana det när jag drog igång sommaren 2007. Att jag, Farmskan, skulle orka hålla ut och inte lägga ner efter typ någon månad. För det är lite sån jag är... en som startar upp, drar igång, peppar på men sällan eller aldrig är jag den som orkar hela vägen in i mål. (Kan i och för sig bero på dålig kondition också...) Nåväl, har ju haft ett otal projekt som liksom verkar så där vansinnigt roliga och inspirerande... ett tag och sen bara orkar jag inte. Men det här är faktiskt något som jag själv får stimulans utav och att sen se att så många är inne och läser varje dag är ju hur kul som helst.

Så grattis Farmskan till ditt 500:ade inlägg! Tackar, tackar!

Har jag sagt att jag har världens bästa lärteam i skolan... ett gäng som inspirerar och motiverar en jättemycket. Plus att vi är den enda gruppen där ingen medlem hoppat av (vilket säger en hel del). Men nu bara måste jag skryta med en av tjejerna i lärteamet, Maritza Molin. Hon ska, förutom att hon hjälper företag och människor med livsutvecklande frågor, nu börja som krönikör i K-bladet där hon kommer att diskutera självledarskap, personlig utveckling, kommunikation och relationer för att få pusselbitar till livets pussel Kolla så många fina titlar hon har...



Cert. nlp trainer, dipl. mental tränare, dipl. person,- team- och ledarskapsutvecklare , utbildad på Skandinaviska Ledarhögskolan.

Jisses! Fast jag har redan varit inne och kikat på den där ledarhögskolan... hmmm! Önskar dig riktigt lycka till vännen... du är super! Och klok också, detta citat är från hennes första krönika:

Ingenting har en mening förrän du väljer en mening till det du ser, hör och känner.

Behöver ni hjälp så vet ni vart ni skall vända er nu. Själv behöver jag just nu lite hjälp för att orka masa mig iväg på gympan men maken har lovat mig knäckebrödsmacka som belöning om jag går så... OK då.

Hörs imorgon!  //Farmskan

PS! På försigkommen anledning vill jag härmed annonsera ut att den 6/3 har dottern konsert i C4-skolans aula. Detta som ett resultat av sitt slutliga projektarbete. Som komp har hon bjudit in idel gamla godingar som sin pappa, sin morbror och några av deras kompisar. Tid: 19.30
Alla som vill är hjärtligt välkomna!


Kommentarer
Manne

Tack vännen för att du förgyller dagen med dina blogginlägg! Får väl skämmas lite då, för att kommentarerna är så få!

Jag sitter väl här i soffan då, medans du gympar :-) Kram

2009-02-02 @ 19:25:31
Git

Det var meloner kändes det som från början, sen klämdes de ihop till champinjoner. Annars känns det bra, eller ja, man tänker ju precis då, på att resultatet kommer om 2 veckor, men det går inte oroa sig för det, det är ju onödigt, om det inte är något så har jag ju oroat mej alldeles i onädan! Det är ju dumt.

2009-02-02 @ 20:51:44
URL: http://git.emanuelsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0