Lyckans ost

Tänk er att ni har en dotter... tänk er att denna dotter bestämmer sig för att lära sig massera... tänk er att dottern visar sig vara en jäkel på att massera... tänk er då vilken lyckans ost jag är!! Jag menar vad svarar man på frågan "kan inte jag få träna lite massage på dig?" JOOOOO!!!! Tack C4-gymnasiet för att ni har denna kursen!

Jag får be om ursäkta för mitt sena inlägg men jag har haft vinkväll här ikväll. Så efter en dag bestående av workshop så var det bara att fara och handla och sen hem och fixa något gott att äta. En trevlig kväll med som vanligt många namn och släktförhållanden hit och dit på tapeten. Jag tror ta mig tusan att Tollarp är ett hemligt Knutby... för så mycket elände och konstiga människor tror jag bara tidigare funnits i Knutby. Lite annorlunda här i Everöd dock... här är vi mer som små oförargliga byfånar allihop.

Sweden Country mässan i helgen och både dottern och maken skall jobba. De började redan ikväll, så nu ser man väl inte dom förrän sent på söndag natt. Men det är skönt det också ibland att bara vara själv. Jag och Manne skall i och för sig ut och rumla på lördag... det är ju dansgala inne i stan och det skall bli kul. Scotts spelar så man har ju verkligen något att vila ögonen på (om man nu inte blir uppbjuden menar jag...).

På lördag är det ju dessutom Alla hjärtans dag så min fråga är:

Ja... just DU!!  //Farmskan


Kommentarer
mamma

Självklar. Ha det fint ikväll. Göteborg lyser med all sin glans av sol och kyla. Kram

2009-02-14 @ 11:09:58


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0