Mingel och vimmel

Godkväll... här kommer en hälsning ifrån "the big capital of Sweden". Vi har ju varit här hela dagen med kunder och minglat och haft föreläsningar. En riktigt bra dag! Ibland är man lite nervös inför sådana här dagar, att de inte skall tillföra våra kunder något men... alla var nöjda så det känns kanon! Tack Ida för väl genomfört arbete med planering!

Morgonen började annars dramatiskt i och med att det snöade. Jag och maken var i tid till Ullstorp, där jag skulle hoppa av för att åka sista biten med Torgny till Hässleholm. Tåget gick 06.57 och jag kan säga att den marginalen vi kom in med den finns inte i världshistorien. (Torgny tycker att jag älter detta men... faktiskt, paniken var nära). Vi kom till Hässleholm 06.52 och då skulle vi parkera bilen också. Hittade en lucka som inte var en hel ficka, utan två felparkeringar på grund av snön hade gjort en något yvig lucka. Där trängde väl sig Torgny in med bilen... tror inte att de som står bredvid nånsin kommer att förlåta honom för att de får krypa in genom bagageluckan. Kommer förmodligen att tacka honom genom att göra en rejäl bula och repa i dörrarna. Tåget kommer in på perrongen samtidigt som vi kommer in på stationen så... right on time har fått en helt ny innebörd.

Men, men... på tåget kom vi och flera 100 andra. Bland annat ett gäng indier i tjocka vinterjackor som varit på ett studiebesök. Torgnys följande kommentar är en av de bästa jag nånsin hört... och så snabb också. Han sitter på ett säte som inte är hans och den rättmätige ägaren till sätet kommer. Torgny reser sig givetvis direkt men mannen säger då:
- Sitter ni ihop?
- Nej, vi går att dela på...
Så tidigt på morgonen är det faktiskt humor.

Och nu sitter jag här på det fantastiska hotellet Freys och väntar på att vi snart skall gå ner och käka lite tillsammans. Sen blir det sängen och TV:n för min del... ny dag imorgon!

Må gott, så hörs vi!  //Farmskan

PS! Affärsskylten "Dopklänningar och kaniner" måste väl ändå vara unik?


Kommentarer
POLI

Torgny kan konsten att få till bra svar..



På tal om sittplastbiljetter:



Eftersom det alltid är krig om sittplatser på morgonentågen så har jag varit med om att en person kommer fram någon som sitter och säger att det är min plats...varpå personen som sitter ner flyttar på sig och går iväg...en stund senare kommer den riktigare ägaren till platsen.



Förstår du? Det innebär att några(inte jag) satt i system att utge sig för att ha sittplats och fräckt nog bara gå fram till någon som sitter och säga att det är din plats...



(Undrar ifall det verkligen var den rättmätige ägaren till platsen??)



//POLI

2009-02-06 @ 11:53:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0