Mitt i veckan

Och så har vi nått mitten av veckan igen... snart mars och man fattar inte var tiden tar vägen. Teknikstrulet på jobbet fortsätter också med oförminskad styrka och jag är så jäkla less på det så jag snart ger upp. Jag och chefens chef slog ju dessutom vad om att det skulle dyka ner igen i veckan så nu är jag 100 kr fattigare. Sen har det brakat ytterligare två gånger till och jag hoppas verkligen att vi inte slog vad om 100 kr / gång... Då lär han bli en rik man om det fortsätter i den här takten. Det värsta av allt är att ingen av dem verkar veta vad, hur och varför. Hur fasen skall man kunna få någon ordning på grejerna då?? Känns som om de bara irrar runt och griper efter halmstrån hela tiden...



Hörni! NÄSTAN RÄTT ÄR OCKSÅ FEL!!

Trötta och uppgivna satte vi oss fyra pendlarkompisar i bilen. Helt tyst en lång stund men sen var vi tvungna att försöka liva upp oss och då är det tur att det finns under bältet humor. Det var precis vad som behövdes idag (*skrattar*). Allt ifrån turkisk pomaderad mustasch till tacka vet jag riktiga hemorrojder. Ni är bäst när man behöver det som mest!

Åter dags för skolan nu efter en veckas sportlov... bra föreläsning idag angående manligt och kvinnligt ledarskap. Många intressanta inlägg. Fick tillbaka tenta 3 också... Trumvirvel.... VG!!! Det kändes verkligen jätteskönt!

Får bli ett kort inlägg idag... behöver komma i säng och vila huvudet lite

Vi hörs igen imorgon!  //Farmskan



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0