Stolt och nöjd

Idag har verkligen allt flutit på ruskigt bra på jobbet... det är skönt med sådana dagar. Vi (min "gamla" avdelning) klarade budgeten för januari vilket är otroligt bra med tanke på allt strul som varit med teknik och sjukdomar. Även mitt nuvarande gäng gjorde en bra månad även om vi inte riktigt nådde ända fram... men vilket ös där är! Just nu är det riktigt roligt på jobbet. Har suttit och plågat den nye kundservicechefen idag... tyckte nån behövde få honom upp på tårna lite. Däremot får jag nog ta Murvel-Mange lite under herrans tukt och förmaning... Hmm!

Öppnade matlådan och såg att jag fått med mig en något fattig lunch. Bara en bit kalkon och inget annat... blev rätt torrt att äta det faktiskt. Visst, det är GI, men ändå... lite sås eller en sallad till hade kanske varit lite bättre. Ja ja... det slank ner det också.

Måndag kväll nu och har precis kommit hem från gympan. Jag är faktiskt ruskigt stolt och nöjd med mig själv att jag går dit varje måndag fast att det tar emot. Tänker fasen inte ge mig nu... behöver verkligen bättra på gäddhänget. Tyvärr stoppade jag i mig lite godis idag fast att jag inte borde... men FASEN vad svårt det är ibland. Fru Ekdahl har influensa just nu och har därför gått ner över 2 kilo... och hon behövde ju verkligen inte det. När jag är sjuk så tröstäter jag och går upp i vikt istället... livet är svårt (*deppar*). Får ha en inspirationsbild på kylskåpet tror jag....




Ett jäkla liv just nu om det här med dun från levande gäss... vilket är egentligen värst. Att plocka dunet och låta dem leva eller döda dem? Egentligen är det precis lika synd om de stackars arbetarna som sitter där i allt det dammet som virvlar runt och sväljer fjädrar... ibland vet man inte om man skall rösta på pest eller kolera.

Jag röstar på de som är snälla och vill alla väl!  //Farmskan


Kommentarer
macke

http://www.smp.se/sport/vaxjo-bk-bast-i-arydcupen(1138243).gm

2009-02-10 @ 07:24:18


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0