Var bor dom??

Precis hemkommen från dansgalan inne på Magazinet... grymt besviken.  Stället var under all kritik, smutsigt, sjabbigt, 70-tal när det var som värst. Såg ut som en gammal trött pizzeria i Tingsryd. Och där skulle de ha in alla dessa människor.. 650 stycken var max men där var minst 1.000 personer så det var ren kaos. Sen var det verkligen också 950 väldigt udda personer där, ni vet sådana som inte varit ute sen hösten 1994 men "skall passa på nu när Larz Kristerz ska spela..." Var kommer dom ifrån?? Var bor dom?? Av alla dessa människor kände jag kanske 10 personer. Helt otroligt! Vi hade dessutom beställt buffé... fanns ingen. Inte ens fyra sittplatser lyckades de hitta till oss när vi kom, och maten (det som nu var kvar) var riktigt sunkig.

När vi hämtade ut jackorna låg där lappar med reklam för nästa dansgala. Arvingarna, Black Jack och Barbados... tjena!! Lycka till att få ihop det... Fick i varje fall se snyggingen Henrik på låååångt håll eftersom minst 100 personer stod framför scenen och hoppade hela tiden. Sorry Hanna... tyvärr ingen autograf.

  

Och Ja, Larz Kristerz hade platådojorna och pyjamasarna på sig.

På tal om snygg så såg jag att Måns Zelmerlöv blivit framröstad som Sveriges sexigaste man... är inte det ett hån mot alla män? Måns är väl för tusan ingen man... han är ju bara en fjunig fjortis. Det måste väl ändå vara tjejer runt 15 som röstat på honom. Nej, lite hår på bröstet får det väl ändå finnas för att det skall räknas.

Var nere en sväng på Country mässan och pratade med maken innan vi körde hem. Verkar som om allt rullar på bra och där var minsann väldigt bra musik... kanske skulle varit där istället. Pia och Jan(a) verkade i varje fall nöjda och du såg verkligen toppen ut hjärtat (även om det mest märks på halsen). Ha ha ha

Sov gott nu... det skall jag göra //Farmskan



Kommentarer
Eva (Jönsson) Arvidsson

Åh, vad trist att kvällen blev som den blev... men den kommer säkert att bli ett samtalsämne med många goa skratt.....

2009-02-15 @ 09:11:48
URL: http://evaarvidsson.blogg.se/
Lena

Mötte Scotts-Henrik i ett dörrhål. Hann tänka "vad ska jag göra? - ska jag kyssa honom?". Precis när han passerade så tog jag upp handen och smekte honom på armen. FATTA!! Han kändes som en vanlig människa...

Det blev bättre och bättre. De fulla orkade inte hoppa längre, utan fler och fler satt så det blev bättre plats på banan. Jag höll ut ända till sistan.

2009-02-15 @ 09:36:46


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0