Visset



Idag är jag uppgiven... och trött... och frustrerad! Jag hatar teknikstrul och just nu känns det som om det inte har någon ände på jobbet. Känner att jag har kört huvudet i väggen och snart är ovän med alla på hela IT, och man är så trött av att höra sitt eget gnäll så man måste ta en huvudvärkstablett. HJÄLP!!!!! Måste väl finnas någon där ute...



Nåt annat som också är visset är min nyinköpta Azalea. Mot bättre vetande så köpte jag detta praktfulla exemplar för hela 135 riksdaler. Har aldrig någonsin köpt en så dyr blomma och var mäkta stolt över hur fin den var... med betoning på var. Den varade i sex (säger sex) dagar och nu ser den ut så här:



Idag åkte den i soporna... 135 kronor åt fanders. Hoppas jag lärt mig något av detta.

Lilla dottern kom precis och har nu tumlat runt i snön med hunden. Det har ju varit en fantastisk vinterdag... minusgrader och blå himmel och sol. Helt underbart... då älskar jag verkligen vintern när det är så. Inget jäkla blask och töväder. Skall strax dra igång med lite helgmys till mig och henne, vi är ju helt allena ikväll och kan göra precis vad vi vill. Skall verkligen försöka att ladda batterierna denna helgen och inte tänka så mycket på jobbeländet. Nya tag på måndag

Tror faktiskt jag skall försöka leta efter personer som matchar "Snövit och de sju dvärgarna" på jobbet. Det borde vara lätt att hitta "Toker", enbart genom att lyfta blicken in till datafolket (*ler*). Listan får jag nog ändå hålla för mig själv med tanke på slippa åtal för förtal... men jag kanske är mutbar.

Lova att ha en bra fredag! Kram och hej //Farmskan


Kommentarer
Anonym

Nyfikna Malin vill så klart ta reda på hur listan ser ut. Har hela helgen på mig att finna på ngt att muta dig med.. Hmm..... :)

2009-02-14 @ 09:49:59


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0