Atelje MB fick besök

Sista klämdagen och sen är det snart dags för JOBB igen. Maken for iväg redan idag... hans ledighet var nämligen till ända redan idag. Dock kände jag att jag nog kunde sova rätt så länge så jag och hunden snarkade fram till 1/2 10... Kommer att bli jättesvårt att vänja sig vid 06.30 igen på onsdag... BUHU!

Jag och dottern har varit och fixat lite presenter till broderns flickor och efter det så bar det iväg till Atelje MB i Vinslöv för provning av balklänning. Dottern tar ju studenten nu till våren så det gäller att passa på och vara ute i god tid. Med som smakråd följde lill-sonens Madde, tänkte hon behövde någon som var lite ungdomligare än en annan i smaken också. Vi hittade 6-7 stycken som hon provade och sen sållade vi ut Topp-3... därefter provades igen och en föll bort. Valet stod mellan en ganska enkel rak blå klänning med bara lite pärlor i ringningen och en vinröd/lila klänning med jättefint skuren nederdel... Det krävdes tre provningar innan valet till slut föll på



Jättefin tycker jag... balens drottning helt klart (säger den helt opartiska "mamman"). Själv skall jag idag gå på kompisfest med kasedans uppe i parken tillsammans med Manne. Det var ett tag sen man svängde döfläsket nu så det skall bli riktigt kul. Maken har lovat hämta och lämna så jag slipper gå i det grymt kyliga vädret... just nu över 10 minus... HY!!

Lill-dottern är i Göteborg och spelar Gothia Cup Innebandy och är just nu inne i finalspelet... Lycka till hjärtat, fortsätt i samma stil och kom hem med en fet pokal.

Ha en skön trettondag! //Farmskan

PS! Varför firar man trettondagen? Någon?



Kommentarer
Världens bästa Olséns

Trettondagen firas för att det var då som de tre vise männen kom fram till krubban med Jesus. Dom tre ordinarie männen vet ingen var dom blev av...

Kram

2009-01-05 @ 18:52:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0