Back in kaos...

Så var man tillbaka i selen igen efter ledigheten. Rätt konstigt egentligen men natten innan man skall börja så sover man alltid så himla dåligt. Likadant om jag skall iväg och resa eller nåt... då kan jag vara vaken till och från hur mycket som helst. Tror man är rädd att försova sig och det hade verkligen varit lätt idag kan jag säga. Men nu är man tillbaka igen och det var en relativt lugn dag men ack så förvirrat det är på vissa fronter. Sen kan man bli så trött av att vissa helt enkelt vägrar att ta det minsta lilla ansvar... nej, det är inte min puck, det skiter jag i. Trevlig inställning som verkligen gynnar den "organisatoriska effektiviteten".

Kallt är det också på jobbet och det hade jag faktiskt glömt så idag gick jag iväg med bara en tunn kofta. Imorgon blir det ylletröja för det finns inget värre än att sitta och spänna sig för att man fryser. Så... nu får det vara slutgnällt.

Bara jag och lill-sonen hemma ikväll, resten av familjen är och tränar inför konserten. Jag hade tänkt mig att plugga och den tanken höll i sig ända tills vi ätit kvällsmat och druckit kaffe... sen bara försvann den igen. Disciplin tack! Jag har verkligen varken disciplin eller karaktär för tillfället så det är tur det finns mysbyxor. Pust... för att inte tala om att håret åter igen har den välbekanta vita skidbacken mitt i. Eller som makens kompis så milt uttryckte det: "Du ser ut som röven på en grävling". De där två har verkligen samma sorts krassa humor som man helt enkelt bara får ta... Det här skulle kunna vara min make när han berättar något på jobbet



Men bättre tider skall komma. Soppdieter, TPA, hårinpackning och rakhyvlar //Farmskan

PS! Tack för att ni tycker till om golven förresten... just nu leder nummer 1.
Och förresten 1) Vi hade kungsgran och 2) Australia får vänta till en annan helg


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0