En riktig ap-dag

Fy, fy, fy... vilken usel dag det har varit idag. Möten, problem, långa köer, många sjuka, system som inte fungerar... skit i största allmänhet alltså. Läste precis Aftonbladet och såg följande:

Största deppardagen genom tiderna
Om du vaknade upp i dag och kände dig deppig, är du troligtvis inte ensam. Idag kan nämligen vara den mest deprimerande dagen genom tiderna! Miljontals människor kommer att känna sig så nere att de hellre stannar kvar i sängen och sjukanmäler sig denna dag. Det finns sex faktorer som påverkar vår depression på det här viset. Vintervädret, krediträkningar från julhandeln, brutna nyårslöften, rädsla att förlora jobbet, stigande skulder och kollapsade huspriser.

Där har vi det... inte konstigt att så många ringer till oss just nu då... Men jag är helt enkelt tvungen att skicka en eloge till de som jobbat de här sista dagarna. Ni är guld värda! Och så järngänget då som får stå ut med att chefen kommer ilande och undrar hur det går hela tiden. Och Susse... 242 samtal på 4 timmar. Makalöst!

Men nu väntar två härliga dagar med AO-gruppen i Ängelholm på Klitterbyn. Lite teambuilding och gruppövningar, skoj och glam i största allmänhet... och så Roger då från Affektor som leder det hela. Först lite plugg nu ikväll och sen skall jag packa nattväskan:
* Tena Lady - check!
* En flaska bubbel - check!
* 3 badlakan - check!
* Insikter om gruppen - check!
* Glatt humör - check!


Sens moral:
Dina vänner kan inte alltid hjälpa dig på fötter... men dina vänner ser till så att du inte faller. 

//Farmskan

PS! Välkomna på fredag Pia och Jan(a)!



Kommentarer
Git

Du stör aldrig Åsa! Ha bra dagar i Klitterbyn.

Kram

Git

2009-01-21 @ 21:43:53
URL: http://gitemanuelsson.blogg.se/
Anonym

Hej Åsa. Vad kul att du hittade till mig. Ja, ibland undrar man, varför ska man aldrig få lugn och ro i livet. Men hur illa det än är, vet man ju (erfarenheten finns) att det blir bättre.

Kram på dig.

// Eva

2009-01-21 @ 22:59:35
Kusinen

Tena Lady????????

2009-01-22 @ 11:22:09


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0